Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Η κοπή βασιλόπιτας του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας (video+φωτορεπορτάζ)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα της Κυριακής το Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για το εορτασμό της Υπαπαντής του Κυρίου τιμώντας τη ΜΑΝΑ.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η πρόεδρος του Λυκείου κα. Θεοπίστη Κεφαλά που στάθηκε στις δράσεις και την προσφορά του. Ακολούθησε ομιλία από την Αθηνά Τυρλόμη, ψυχολόγο και ιδιοκτήτρια του ψυχοθεραπευτικού γραφείου ΨΥΧΟ-ΟΜΙΛΙΑ με θέμα: «Η ψυχική υγεία των μαμάδων-Ανακαλύψτε τη δύναμη σας.

Συνέχεια πήραν οι χορωδίες του Λυκείου που τραγούδησαν τραγούδια για την ΜΑΝΑ και η βράβευση των αδελφών Μάρα και Γεωργία Τσιάρκα που εκπροσώπησαν επάξια την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στους χειμερινούς αγώνες νέων 2024 στη Νότια Κορέα. Η κα. Κεφαλά δέχτηκε ως δώρο τέσσερις μοναδικές πυρογραφίες από τον κ. Λάζαρο Μπιλιούρη που πλέον θα κοσμούν τους χώρους του Λυκείου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας από τον πρόεδρο της κοινότητας Νάουσας κ. Αλέξανδρο Φειδάντση και χαιρετισμό εκ μέρους του δημάρχου από την Αντιδήμαρχος σε θέματα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού κα. Άννα Ασλανίδου. Το φλουρί της βασιλόπιτας βρέθηκε στο κομμάτι της ιματιοθήκης του Λυκείου, ενώ στους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν τσουρεκάκια.