Σάββατο, Μαϊος 18, 2024
Follow Us
Κατάμεστο το δημοτικό θέατρο στην εκδήλωση - αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή (video+φωτορεπορτάζ)

Στο κατάμεστο από φίλους της μουσικής, δημοτικό θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εκδήλωση - αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή.

Την εκδήλωση άνοιξε ο μικρός Βασίλης Τσαρνούχας, ενώ τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρώην δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας.

Ακολούθησε η παρουσίαση του πρόσφατα εκδοθέντος βιβλίου «Σταύρος Κουγιουμτζής – Άσε με πάλι να σου πω...», του συγγραφέα, αρθρογράφου, ραδιοφωνικού παραγωγού και μουσικού ερευνητή της ελληνικής μουσικής, Θανάση Γιώγλου. Για το βιβλίο μίλησαν οι Αναστάσιος Καραμπατζός, Κώστας Καλδάρας, Αιμιλία Κουγιουμτζή και ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ ο μικρός Βασίλης Τσαρνούχας διάβασε λόγια σπουδαίων ανδρών για τον Σταύρο Κουγιουμτζή.

Σειρά πήρε το μουσικό κομμάτι της βραδιάς με την ορχήστρα της Νάουσας «ΧΡΩΜΑΤΑ & ΝΟΤΕΣ». Συμμετείχαν οι μουσικοί: Νίκος Ζιαμπάκας-τραγούδι, Μαίρη Δούτση-τραγούδι, Νίκος Παπαδόπουλος-μπουζούκι, Δημήτρης Δούτσης-μπουζούκι, Κώστας Μητσιάνης-φυσαρμόνικα, Σπύρος Κούρκουλος-κιθάρα, Μάκης Πατόπουλος-ακορντεόν, Πέτρος Μπόλας-κρουστά, Κώστας Διαμαντής-ντράμς, που καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.