Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us
Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Νάουσας το μεσημέρι της Τρίτης-Τα θέματα της συνεδρίασης

Με 7 θέματα ημερήσιας διάταξης θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Τρίτης στις 12:00 η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Νάουσας.

1    13η  Αναμόρφωση  Τεχνικού Προγράμματος  - Προϋπολογισμού έτους 2023 Δήμου Η.Π. Νάουσας» - εισήγηση στο Δημοτικό συμβούλιο.
2  Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή κοινότητας Επισκοπής(5η κατάσταση δαπάνης)

3  Συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης της δημόσιας σύμβασης «Υπηρεσία καθαριότητας δημοτικών κτιρίων Δ. Νάουσας για ένα έτος (δώδεκα μήνες)»

4  Έγκριση της διενέργειας διαγωνισμού για τη σύναψη και ανάθεση δημόσιας σύμβασης για την «υπηρεσία  καθαριότητας δημοτικών κτιρίων Δ. Νάουσας για ένα έτος (δώδεκα μήνες)», έγκριση της μελέτης(παρ. 7 του άρθρου 54 του Ν. 4412/2016) και των εγγράφων της σύμβασης, την επιλογή του τρόπου εκτέλεσης, του κριτηρίου ανάθεσης, τον καθορισμό των όρων και σύνταξη της διακήρυξης του Δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού.

5    Καθορισμός αντιτίμου συμμετοχής αθλουμένων στα Π.Α.γ.Ο. της Γ.Γ.Α. που υλοποιεί κάθε έτος ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

6    Αίτηση επανεξέτασης απορριφθείσας αιτήσεως εξωδικαστικής αποζημίωσης – ανακλήσεως απορριπτικής απόφασης Οικονομικής Επιτροπής
7    Έγκριση ή μη δαπανών συνδιοργάνωσης μουσικής συναυλίας με την Ορχήστρα Εγχόρδων του Χονγκ Κονγκ στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μίκης Θεοδωράκης» και εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης.