Παρασκευή, Μαϊος 17, 2024
Follow Us
Συναυλία αλληλεγγύης για το Συσσίτιο – Τράπεζα Αγάπης Ναούσης

Το Συσσίτιο – Τράπεζα Αγάπης Ναούσης, σε συνεργασία με την ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. και το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως, διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, Συναυλία Αλληλεγγύης με σκοπό την ενίσχυση του Συσσιτίου μας, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 8 μ.μ. στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας (σε περίπτωση βροχής θα γίνει στο κλειστό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας), με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών.

Εκτός των άλλων συμμετέχουν οι: Σταύρος Παζαρέντσης με την ορχήστρα του, Κώστας Σιώπης, Αριστείδης και Βίκυ Μιχαηλίδη, Μαρία Πέτκου, Δώρα Σπετσιώτου, Νέστορας Σαράντης κ.α.

Κατά την είσοδο (5 ευρώ) θα προσφέρεται ένα ατομικό κρασί και νερό, χορηγία της πιτσαρίας Da Elio.

Για τη συναυλία έδωσαν συνέντευξη τύπου, το μεσημέρι της Δευτέρας, 18 του μηνός, οι κύριοι Γιώργος Ορδουλίδης, διευθυντής του Ωδείου και ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης.

Ο κ. Ορδουλίδης τόνισε ότι το Συσσίτιο χρειάζεται τη συνδρομή όλων μας και υπογράμμισε τη θερμή ανταπόκριση των Ναουσαίων, τόσο στην προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας, όσο και στη βοήθεια που συνεχώς προσφέρουν (οικονομική και διάφορα τρόφιμα). Όπως ανέφερε, σήμερα το Συσσίτιο προσφέρει 180 γεύματα σε ενδεείς συμπολίτες, ενώ οι ανάγκες του διαρκώς αυξάνονται. 

Ο κ. Τεληγιαννίδης μίλησε για το κοινωνικό πρόσωπο της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., σημειώνοντας ότι ενισχύει το έργο φορέων και κοινωφελών ιδρυμάτων της περιοχής μας, που προσφέρουν τη βοήθειά τους σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.