Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
Γεύμα εργασίας στην Μικτή Χορωδία του ΚΑΠΗ Νάουσας

Γεύμα εργασίας σε τοπικό εστιατόριο παρέθεσε ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας κος Θανασούλης Δημήτριος στην Μικτή Χορωδία του ΚΑΠΗ Νάουσας.

parmat

Το γεύμα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της αναγνώρισης των επιτυχημένων παραστάσεων που έδωσε η  χορωδία του ΚΑΠΗ τόσο στην πόλη της Νάουσας όσο και της εκπροσώπησης του
Δήμου μας στην πρόσφατη εκδήλωση αδελφοποίησης με τον Δήμο Σιντικής Σερρών.Στο επίκεντρο της συζήτησης, περιλαμβάνονταν η ανταλλαγή απόψεων για την υλοποίηση νέων παραστάσεων καθώς και θεμάτων λειτουργίας της χορωδίας . O Πρόεδρος του Κ.Κ.Π & Α κος Θανασούλης ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλό καλοκαίρι εν όψη των διακοπών της θερινής περιόδου και δόθηκε ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη με νέο πρόγραμμα συναυλιών .

Στο γεύμα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Νάουσας κος Νικόλαος Καρανικόλας καθώς και στελέχη του Νομικού Προσώπου με τα οποία ζητήθηκαν οι νέες  προοπτικές που ανοίγονται ενόψει της νέας προγραμματιστικής περιόδου  ΕΣΠΑ 2021-2027, και της υλοποίησης των επερχόμενων προγραμμάτων που  επικεντρώνονται στην προώθηση των ενεργητικών πολιτικών σε δράσεις  κοινωνικής προστασίας.

mpabee