Κυριακή, Μαϊος 19, 2024
Follow Us
Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Νάουσας-Τα θέματα που θα συζητηθούν

Δια περιφοράς (μέσω τηλεφώνου) θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Τρίτης η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Νάουσας.

Τα θέματα της συνεδρίασης είναι:

1 ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ -έπειτα από Διατύπωση Θετικής γνώμης της Κοινής Επιτροπής   
Παρακολούθησης  της προγραμματικής σύμβασης - για την Τροποποίηση της Νομικής Δέσμευσης του έργου  με τίτλο: «Ανάπλαση παιδικών χαρών Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Νάουσας», (A.M.: 15/2018), ως προς τη χορήγηση 2ης Παράτασης του συνολικού συμβατικού χρόνου περάτωσης των εργασιών κατά 72 ημερολογιακές ημέρες, δηλ. έως και 30-4-2022 (από 17-2-2022 που ισχύει σήμερα  βάσει της 1ης παράτασης) (με αναθεώρηση).

2 Έγκριση ή μη  οικονομικής ενίσχυσης στον Σύλλογο «Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Νάουσας» και εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης
3  Έγκριση ή μη Οικονομικής ενίσχυσης στην Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας «Αναστάσιος Μιχαήλ ο λόγιος» και εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης
4  Πολυετής προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού Δήμου Νάουσας  2023-2026
5  Έγκριση ή μη παροχής χρηματικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύνατο δημότη.

6 Απόδοση  λογαριασμών  των  πάγιων  προκαταβολών Τοπικών Κοινοτήτων για  το  έτος  2021   και απαλλαγή υπολόγων  
7  Έγκριση ή μη πρακτικού και κατακύρωση αποτελέσματος δημοπρασίας για την εκμίσθωση του    Κυλικείου που βρίσκεται εντός του Κλειστού Δημοτικού Κολυμβητηρίου του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας στο Άλσος του Αγ. Νικολάου, συνολικού εμβαδού 115 τ.μ., του Δήμου Νάουσας, για τέσσερα ( 4) χρόνια.

8  Έγκριση της 2ης Αναμόρφωσης Τεχνικού Προγράμματος Προϋπολογισμού του Δ. Ηρωικής Πόλεως Νάουσας έτους  2022 (Τ.Υ.) και εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

9 Έγκριση της 3ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Δ. Ηρωικής Πόλεως Νάουσας έτους  2022 (Ο.Υ.) και εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

10 «Σύσταση και χορήγηση Πάγιας Προκαταβολής  Κοινοτήτων Δ.Η.Π. Νάουσας  έτους 2022

11 Έγκριση ή μη δαπανών προμήθειας εκθεσιακού υλικού, επετειακών σημαιών και αναμνηστικών ενόψει του εορτασμού της 200ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της Νάουσας και εξειδίκευση των εγγεγραμμένων πιστώσεων.