Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Ψήφισμα από τον Όμιλο Γενίτσαροι και Μπούλες-Αρνήθηκε να το βάλει προς συζήτηση ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας

Αρνήθηκε  να φέρει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβουλίου το ψήφισμα του Ομίλου Γενίτσαροι και Μπούλες για την πραγματοποίηση του δρωμένου.

mparo

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας κ. Βασιλείου δήλωσε πως το ψήφισμα ήρθε σήμερα προς συζήτηση, ενώ έχει τονίσει πως τα ψηφίσματα πρέπει να έρχονται 2-3 ημέρες νωρίτερα για να έχουν χρόνο να διαβαστούν από τους δημοτικούς συμβούλους και πως επειδή το θέμα αντιβαίνει τις αποφάσεις που έχει λάβει το υπουργείο για την τήρηση των μέτρων για την πανδημία, για τους λόγους αυτούς δεν θα συζητηθεί από το σώμα.

Ο δήμαρχος Νάουσας στην τοποθέτηση του δήλωσε πως για πολλές ημέρες τώρα προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τα υπουργεία και τελικά σήμερα μίλησε με τον κ. Κοντό στο υπουργείο Υγείας και η απάντηση του υπουργείου υγείας ήταν πως θα δεν μπορεί να τελεσθεί καμία υπαίθρια εκδήλωση την περίοδο αυτή. Η συζήτηση με το γραφείο του υπουργείου κράτησε 40 λεπτά. Ο κ. Κόντος υποσχέθηκε στον δήμαρχο πως θα ξανάφέρει το θέμα στην επιτροπή αν και δεν υπάρχουν ελπίδες υλοποίησης του.   

hamter