Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2024
Follow Us
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββτο 28 Οκτωβρίου στη Νάουσα

Απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, την 28-10-2023 και κατά τις ώρες 08:00΄ έως 11:30΄ στην οδό Μεταμορφώσεως και στην οδό Κ. Δημητριάδη, από τη συμβολή με την οδό Ρ. Φεραίου έως τη συμβολή με την οδό Μεταμορφώσεως.

mpana

Β. Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, όπου αυτή
επιτρέπεται, την 28-10-2023 και κατά τις ώρες 08:00΄ έως 14:00΄, στις κάτωθι οδούς:
 Μ. Αλεξάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος έως τη συμβολή της με την οδό Θ. Μπιγκάνου, Νοσοκομείου, από τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος έως τη συμβολή της με την οδό Αναδολή, Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Χρ. Πετρίδη έως τη συμβολή της με την οδό Ζαφειράκη, Χρ. Πετρίδη, από τη συμβολή της με την οδό Ζαφειράκη έως τη συμβολή της με την
οδό Θ. Μπιγκάνου.
- Επίσης την απαγόρευση της κυκλοφορία, στις ανωτέρω οδούς κατά τις ώρες 10:30΄ έως

Α. Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην παραπάνω οδό θα διεξάγεται μέσω  παρακαμπτήριων οδών. Τα μέτρα που θα λαμβάνονται θα ισχύουν από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων σήμανσης.
Β. Από τις παραπάνω απαγορεύσεις, εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και γενικώς οχήματα έκτακτης ανάγκης, η διέλευση των οποίων θα επιτρέπεται, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης και εφόσον αυτό απαιτηθεί από τις επικρατούσες συνθήκες.
Γ. Ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με μέριμνα του Δήμου Νάουσας.
Δ. Το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, εφόσον απαιτηθεί.

parkar