Κυριακή, Απρίλιος 28, 2024
Follow Us
Επισκέψεις στα σώματα ασφαλείας της Νάουσας για την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Τζωρτζίνα Αθανασίου

Τα σώματα ασφαλείας του δήμου Νάουσας επισκέφτηκε η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας με την « Αλληλεγγύη»,  Τζωρτζίνα Αθανασίου.

Για τις επισκέψεις της αναφέρει:

Με τον ορεινό όγκο του Βερμίου να δεσπόζει πάνω από την Ημαθία και την Νάουσα, την αγάπη για αυτό και την αναφορά ως " το βουνό μας", την κλιματική αλλαγή και τις ανθρώπινες παρεμβάσεις: τόσα κίνητρα για να επισκεφθώ την Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας.

Η συζήτηση με τα στελέχη και τον διοικητή Αντιπύραρχο κ. Βασίλη Παυλίδη περιστράφηκε γύρω από την κοινή ανησυχία για την πολιτική προστασία, τον εξοπλισμό, και τις παρεμβάσεις που χρειάζονται για την περαιτέρω διευκόλυνση του έργου τους. Εκτενώς αναφέρθηκαν και ζητήματα στελέχωσης της Υπηρεσίας με σκοπό την βέλτιστη αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών.

Από αυτό το βήμα και με αφορμή την σημερινή μου επίσκεψη, μου δίνεται η ευκαιρία να τους ευχαριστήσω ως πολίτης και δημόσια για το έργο που επιτελούν για την προστασία όλων μας και τους να τους ευχηθώ και "ήρεμη βάρδια", χωρίς συμβάντα που να χρήζουν παρέμβασής τους.

Από αυτό το βήμα και με αφορμή την σημερινή μου επίσκεψη ως υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας, μου δίνεται η ευκαιρία να δεσμευτώ για την σοβαρότητα και επιμέλεια με τις οποίες θα εργαστώ για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που αποτέλεσαν το επίκεντρο της σημερινής εποικοδομητικής συζήτησής μας.

Οι γυναίκες και άνδρες που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα και Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, στην Υπηρεσία των πολιτών του Δήμου μας, αλλά και όπου αλλού κληθούν εντός της Επικράτειας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρουσία τους στην διμοιρία Ημαθίας στην Ελληνοτουρκική κρίση τον Φεβρουάριο του 2020 στον Έβρο όπου τάχθηκαν στην πρώτη γραμμή με αυταπάρνηση.

Συναντήθηκα σήμερα με τον αστυνομικό υποδιευθυντή Νάουσας κ. Δημήτριο Κουτσιούμπα, τον αναπληρωτή Διοικητή Ασφάλειας ΝάουσαςΑστυνόμο Β’ κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, τον Αστυνόμο Β' κ. Σταύρο Ζαχαριάδη και συζητήσαμε θέματα που αφορούν αιτήματα του κλάδου αλλά ενημερώθηκα και για τις ανάγκες σε μέσα και εκσυγχρονισμό διαδικασιών όπως και για τους στόχους της Υπηρεσίας, ώστε οι υπηρεσίες προς τον πολίτη να αναβαθμίζονται συνεχώς.