Δευτέρα, Μαϊος 20, 2024
Follow Us
Εκδήλωση με θέμα "Η Α.Ο.Ζ. υπό το πρίσμα του Ευρωπαϊκού Δικαίου" από τον Υποψήφιο Ευρωβουλευτή με την ΝΙΚΗ, Γεώργιο Ανθρακεύς

Αγαπητοί συμπολίτες

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που θα λάβει χώρα στον κινηματογράφο Star, στη Βέροια Ημαθίας, τη Δευτέρα 13 Μαΐου και ώρα 18:30.

Θα παρουσιάσω το θέμα "Η Α.Ο.Ζ. υπό το πρίσμα του Ευρωπαϊκού Δικαίου" σχετικά με το Αιγαίο μας και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Η παρουσίαση θα προσφέρει ενδιαφέρουσες προοπτικές και αναλύσεις σχετικά με αυτό το σημαντικό θέμα.

Τη συζήτηση θα συντονίζουν ο Γιάννης Βαληνάκης και ο Αστέρης Πλιάκος, οι οποίοι θα καθοδηγήσουν τη συζήτηση και θα διασφαλίσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους και θα αποτελέσει μια ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση σχετικά με το ζήτημα της Α.Ο.Ζ. και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί και να μοιραστούμε μαζί σας αυτήν την ενδιαφέρουσα βραδιά.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Ανθρακεύς, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΝΙΚΗ.

Δρ.Νομικής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου, Διδακτορικό επάνω στα θέμα Α.Ο.Ζ και Μεταδιδακτορική διατριβή στο οικονομικό Πανεπιστήμιο ΕΚΠΑ

Δικηγόρος Αθηνών