Τετάρτη, Μαϊος 15, 2024
Follow Us
Τελετή απονομής υποτροφιών σε πρωτοετείς φοιτητές και ομιλίας από την Αγαθοεργό Αδελφότητα Κυριών Νάουσας

Η  Αγαθοεργός  Αδελφότητα  Κυριών Νάουσας 

καλεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του Συλλόγου ,  στην  τελετή  Απονομής  Υποτροφιών  σε πρωτοετείς  φοιτητές   της πόλης μας  , που αρίστευσαν  και πέτυχαν  την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Η Τελετή θα πραγματοποιηθεί την   Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 και ώρα 7.30΄μ.μ.  στον  Πολυχώρο Πολιτισμού   « Χρ.Λαναράς»  στην αίθουσα «ΒΕΤΛΑΝΣ»

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί  να μιλήσει η κυρία Ε. Χουλιαρά  Συμβουλευτική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια ,  (  απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.  με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχολογία και μετεκπαίδευση στην Ψυχοδυναμική ως συστημική -οικογενειακή  ψυχοθεραπεύτρια) .

με θέμα : Η απόρριψη σε όλους τους τομείς, τον ακαδημαϊκό , επαγγελματικό, ερωτικό κ.α. και στην διαχείριση του πόνου που προκύπτει από αυτήν. .

Λίγα λόγια για την κυρία Ε. Χουλιαρά και το Θέμα της συζήτησης.

Η κυρία Ε. Χουλιαρά είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολή του Α.Π.Θ. . του τμήματος Φιλοσοφίας παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, με κατεύθυνση στην Ψυχολογία. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχολογία και έχει μετεκπαιδευτεί στην Ψυχοδυναμική προσέγγιση , στη γνωστική –συμπεριφορική, ενώ συμπληρώνει και την τετραετή μετεκπαίδευση ως συστημική –οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια , έχοντας παρακολουθήσει ημερίδες και σεμινάρια σχετικά τόσο με την εκπαίδευση, που υπηρετεί για πάνω από είκοσι χρόνια, όσο και την ψυχολογία που είναι η μεγάλη της αγάπη.

Το θέμα που θα μας παρουσιάσει είναι όχι μόνο ψυχολογικού ενδιαφέροντος , αλλά και γενικού.

Αφορά την απόρριψη σε όλους τους τομείς, ακαδημαϊκό, επαγγελματικό, ερωτικό κ.α. και στη διαχείριση του πόνου, που προκύπτει από αυτήν. Θα συζητήσουμε γιατί πονάει τόσο , πως αποκτούμε ευαισθησία, αλλά και πως θωρακιζόμαστε, πως εμείς τη σερβίρουμε στους άλλους και θα δούμε ποιες κοινωνικές δεξιότητες , ποια ανατροφή και ποια πλαίσια μπορούν να μας προστατεύσουν ή καλύτερα να αυξήσουν την ψυχική μας ανθεκτικότητα ώστε να μην υποφέρουμε . Και όλα αυτά μέσα από μια ματιά ανθρωπολογική και ταυτόχρονα τρυφερή και ανθρώπινη .

Η  Παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η πρόεδρος                                        Η Γραμματέας

Βίκυ Σμυρλή – Δεληχρήστου                      Βασιλική Καραγιαννοπούλου