Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
Επιτυχημένη η εκδήλωση της Ομάδας Γυναικών Νάουσας, μέλος ΟΓΕ και του Ε.Κ.Η “Γεώργιος Βουτυράς” με θέμα: Στο ζύγι του κόστους-οφέλους η ζωή των γυναικών και των παιδιών

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η εκδήλωση της Ομάδας Γυναικών Νάουσας, μέλος ΟΓΕ και του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας “Γεώργιος Βουτυράς” με θέμα: Στο ζύγι του κόστους –οφέλους η ζωή των γυναικών και των παιδιών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με βίντεο γνωριμίας με την ΟΓΕ. Ακολούθησε ομιλία από την Παπαδοπούλου Μαριάννα μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ και του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας, όπου αναδείχθηκαν όλα τα σύγχρονα ζητήματα που απασχολούν τις γυναίκες του μόχθου και η ανάγκη ακόμα μεγαλύτερης συσπείρωσης μέσα στην ομάδα γυναικών και τα σωματεία μπροστά στον κυκεώνα της αντιλαϊκής πολιτικής που βάζει στο στόχαστρο τα δικαιώματα των γυναικών και των λαϊκών οικογενειών.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις από την Κατερίνα Μπόσκου μέλος του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών Νάουσας, την Μπατζογιάννη Έφη, εργαζόμενη σε εργοστάσιο τροφίμων, την Χαρίκλεια Ροδοβίτη πρόεδρο της Ομάδας Γυναικών Νάουσας και του Νίκου Νατζμέ προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας.

Ανανεώθηκε το ραντεβού για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 17 Απρίλη και και την Πρωτομαγιάτικη Απεργία.

oge