Σάββατο, Μαϊος 04, 2024
Follow Us
Κοπή βασιλόπιτας την Κυριακή για τους Φίλους Τετρακίνησης Νάουσας

Την Κυριακή 20.02.2022 θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

mpabee

Το ραντεβού είναι στις 09:30 στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας και αυστηρά 10:00 αναχώρηση για το βουνό.

Δείτε την πινέζα του σημείου συνάντησης
https://maps.app.goo.gl/gHo9E1fyp58hkQTx6

Η εκδήλωση της πίτας είναι οικογενειακή υπόθεση οπότε θα έχουμε μαζί μας γυναικόπαιδα και η διαδρομή θα είναι βατή για όλα τα οχήματα.
Τα βελτιωμένα οχήματα θα προπορεύονται στο κονβοί και θα κάνουν παρακάμψεις σε διαδρομές με αρκετό βαθμό δυσκολίας και στην συνέχεια θα συναντιόμαστε ξανά με την υπόλοιπη ομάδα.

Περίπου 14:00 με 15:00 θα είμαστε στο σημείο όπου θα κόψουμε την πίτα και εκεί θα ακολουθήσει BBQ.
Το σημείο της κοπής της πίτας θα είναι στο λιβάδι του Αγίου Παύλου σε υψόμετρο 1250 μέτρα οπότε καλά είναι να έχετε μαζί σας τον κατάλληλο ρουχισμό.Αν κάποιος επιθυμεί μπορεί να μεταβεί απευθείας στο σημείο της πίτας από ασφαλτοστρωμένο δρόμο

Δείτε το σημείο κοπής της πίτας:

https://maps.app.goo.gl/SgLqgeN57gSGGsvU9

Εμείς θα σας εξασφαλίσουμε ξύλα για φωτιά, κάρβουνα σχάρες πιάτα ποτήρια και κάποια ποτά και αναψυκτικά κτλ.και θα έχουμε και κάποια τοπικά εδέσματα.

Λόγο κορωνοιου επιλέξαμε έναν καθαρό χώρο χωρίς τραπεζοκαθίσματα για να κουβαλήσει ο καθένας τα δικά του τραπεζάκια γκαζάκια κτλ ώστε να απλωθούμε στο λιβάδι σε παρέες χωρίς συνωστισμό.

Θερμή παράκληση τα οχήματα χωρίς βελτιώσεις και κατάλληλα ελαστικά για εκτός δρόμου οδήγηση καλά είναι να φέρουν μαζί τους αλυσίδες και έναν ιμάντα.
Επίσης λόγο ότι κοντεύουν και οι απόκριες καλό θα είναι άπαντες με προσωπική ευθύνη να κάνουν ένα self ήrapid test για το καλό όλων.

Μετά την πίτα θα έχουμε και κλήρωση για τα δωράκια.

hamkar