Κυριακή, Μαϊος 05, 2024
Follow Us
French Glossing, η επαγγελματική υπηρεσία της L’Oréal Professionnel Paris για κάλυψη των λευκών στο NANA HAIR SALON

H L’Oréal Professionnel Paris λανσάρει το French Glossing, την επαγγελματική υπηρεσία για κάλυψη των λευκών στο κομμωτήριο, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με κομμωτές.

Η νέα αποκλειστική υπηρεσία French Glossing στο NANA HAIR SALON είναι μια επαγγελματική τεχνική 2 βημάτων, εμπνευσμένη από το γαλλικό savoir-faire. Συνδυάζει δύο τεχνολογίες και αποχρώσεις, για μοναδική διαβάθμιση που φαίνεται πάντα φυσική και πολυδιάστατη, με μια θεραπεία glossing για την απόλυτη λάμψη.

glo

Στον πυρήνα του French Glossing βρίσκεται η βαφή Dia light, η τεχνολογία που επιλέγουν όλοι οι ειδικοί του balayage για toning. Η αποκλειστική, επαγγελματική τεχνολογία της Dia light σέβεται την τρίχα, δεν περιέχει αμμωνία, και εξασφαλίζει 30% περισσότερη θρέψη, ενώ χάρη στο όξινο pH της, προσφέρει δύο φορές πιο λαμπερό φινίρισμα, αποδυναμώνει τους ανεπιθύμητους τόνους, και έχει μεγάλη διάρκεια, μέχρι και για 6 εβδομάδες.

Επιπλέον, η gel-κρεμώδης υφή της εφαρμόζεται εύκολα και προσφέρει έξτρα περιποίηση σε σύγκριση με τις υγρές συνθέσεις. Σημειώνεται ότι το French Glossing είναι σχεδιασμένο να συμβάλλει στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας. Ειδικότερα, η σύνθεση του Clear ξεβγάζεται καλύτερα εξοικονομώντας μέχρι και 1/3 νερού μετά από κάθε υπηρεσία, το σωληνάριο φτιάχνεται από 95% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και είναι ανακυκλώσιμο, ενώ τα καπάκια και τα κουτιά από χαρτόνι φτιάχνονται από ανακυκλωμένα υλικά και είναι πλήρως ανακυκλώσιμα. Το French Glossing είναι διαθέσιμο στο NANA HAIR SALON.