Κυριακή, Μαϊος 05, 2024
Follow Us

kerΤην πλήρη ανανέωση των μαλλιών σας, σας προσφέρει η νέα σειρά LASIO Keratin που μπορείτε να δοκιμάσετε στο «NANA HAIR SALON».

Η Νανά Σίνου και το προσωπικό του «NANA HAIR SALON» έχοντας λάβει ειδικευμένες γνώσεις πάνω στην άψογη εφαρμογή της LASIO Keratin σας προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, που θα μεταμορφώσουν τόσο τα μαλλιάς σας, όσο και την ίδια σας την διάθεση.

Τι είναι η κερατίνη και γιατί είναι σημαντική για τα μαλλιά μου;

Η Κερατίνη είναι μια πρωτεΐνη, ένα βασικό συστατικό της τρίχας (ξεπερνάει το 90%) και όχι μόνο, καθώς βρίσκεται και στο δέρμα, τα δόντια και τα νύχια μας. Είναι δηλαδή μια πρωτεΐνη που την παράγει ο ίδιος μας ο οργανισμός καθημερινά. Η πρωτεΐνη Κερατίνη λοιπόν, αποτελείται από μια μοναδική αλυσίδα ενός συνδυασμού 18 αμινοξέων.

ΠΡΙΝ

META

KERΤα αμινοξέα αλλά και οι άλλες ουσίες που συνθέτουν την Κερατίνη, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους, καθορίζουν και τον τύπο της τρίχας. Αν δηλαδή θα είναι χοντρή, λεπτή, αδύναμη, ελαστική κλπ. Πολλές φορές και κυρίως λόγω των εξωτερικών επιθέσεων που τα μαλλιά μας δέχονται (ήλιος, θερμότητα, χημικές εργασίες) η Κερατίνη καταστρέφεται και δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε μαλλιά ταλαιπωρημένα, κατεστραμμένα, άτονα, με ανοιχτά λέπια και ψαλίδα. Τότε είναι που οι «ειδικές δυνάμεις» πρέπει να αναλάβουν δράση. Κι αν μέχρι τώρα πιστεύαμε πως μόνο το ψαλίδι του κομμωτή μπορεί να μας απαλλάξει από τα κατεστραμμένα μας μαλλιά, η τεχνολογία έρχεται να μας δώσει ελπίδα, αλλά και απίστευτα αποτελέσματα: η Κερατίνη μπορεί να «συμπληρωθεί» στα μαλλιά μας από τα προϊόντα περιποίησης που είναι πλέον στη διάθεσή μας. Αυτό είναι ακριβώς ότι η LASIO KERATIN TREATMENTS κάνουν!


Οι θεραπείες LASIO Keratin Treatment  είναι θεραπείες που βασίζονται στο νερό εφαρμόζονται με σπρέι, επιτρέποντας γρήγορη κι εύκολη εφαρμογή και όχι με συστατικά σιλικόνης που απαιτούν εφαρμογή με μπολ και πινέλο. (Δεν περιέχει θεϊκές ενώσεις, επειδή οι θεϊκές ενώσεις διασπούν τα έλαια στις θεραπείες, πράγμα που προκαλεί την συντομότερη αποδυνάμωση των θεραπειών).

Στο «NANA HAIR SALON» γνωρίζουμε τον τρόπο να κάνουμε την καθεμιά σας μοναδική…

Εμπιστευτείτε μας…

Αλεξάνδρου Χωνού21- Νάουσα-τηλέφωνο επικοινωνίας-2332022550

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα (16:30-20:30)

Τρίτη (09:00-14:00)

Τετάρτη (09:00-14:00)

Πέμπτη (09:00-17:30)

Παρασκευή (09:00-14:00) (16:30-20:30)

Σάββατο (09:00-15:00)

Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση παρακαλούμε να κλείνετε ραντεβού

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά στο 2332022550