Κυριακή, Απρίλιος 28, 2024
Follow Us

deΗ επιχείρηση Φάρμα Μπαντή συμμετέχει στην 26η Detrop (Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας), που θα διεξαχθεί 3-6 Μαρτίου 2017 στις εγκαταστάσεις της Helexpo, στην Θεσσαλονίκη!

Θα βρίσκεται στο περίπτερο 16, Stand A10

Η επιχείρηση θα παρουσιάσει στο επιχειρηματικό κοινό τα Μοσχαρίσια και Χοιρινά  Καπνιστά Αλλαντικά Φάρμα Μπαντή, τα οποία αποτελούνται από μοσχαρίσιο κρέας Φάρμα Μπαντή και χοιρινό κρέας από φάρμα της Ημαθίας. Όλα παράγονται με συνταγή Φάρμα Μπαντή και καπνίζονται φυσικά σε ξύλα οξιάς. Χωρίζονται σε δυο κατηγορίες:

«Αρχοντικά» Αλλαντικά από ατόφια κομμάτια κρέατος

«Κλασικά» Αλλαντικά, που περιλαμβάνουν σαλάμια και λουκάνικα


Φέτος η επιχείρηση παρουσιάζει ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα, δημιουργώντας το νέο brand name Αγρόκτημα Μπαντής, με νέο λογότυπο! "Το νέο αυτό εγχείρημα αφορά την παραγωγή προϊόντων φρούτου από φρούτα που παράγονται στο Αγρόκτημα Μπαντή!" Τα προϊόντα είναι Μαρμελάδα Δαμάσκηνο, Μαρμελάδα Ροδάκινο και Γλυκόξινη Σάλτσα Άγριου Προύνου με Garam Masala!

www.agroktimabandis.gr


Όλα τα προϊόντα της επιχείρησης πωλούνται στο Κρεοπωλείο της Φάρμας Μπαντή καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα Βεροίας και Θεσσαλονίκης.

Η επιχείρηση επίσης θα συμμετέχει στο Corner Showroom “It’s All New To Me”, στο περίπτερο 9!

Ελάτε να γνωρίσετε τα προϊόντα της επιχείρησης Φάρμα Μπαντή!

www.farmabandi.gr, Νάουσα Ημαθίας, 2332021363, www.agroktimabandis.gr

"Από τη βράβευση της επιχείρησης στο Corner Showroom/ Detrop 2016"