Τρίτη, Μαϊος 21, 2024
Follow Us

xrwmaΗ άνοιξη θεωρείται αναμφισβήτητα η εποχή των αλλαγών.

Η φύση αλλάζει, αφήνει πίσω της τον μουντό χειμώνα και υποδέχεται το γεμάτο χρώματα καλοκαίρι. Την ίδια ακριβώς ανάγκη για αλλαγή έχει και η κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Μια αλλαγή που θα τις δώσει ώθηση για τις ημέρες που έρχονται και θα δώσει την απαραίτητη ανανέωση  τόσο στην εμφάνιση όσο και στην ψυχολογία σας.

Στο NANA HAIR SALON της Νανάς Σίνου, γνωρίζουμε τον τρόπο για να σας προσφέρουμε την απαραίτητη «νότα δροσιάς» που χρειάζονται τα μαλλιά σας. Ασπαζόμενοι το «motto» της L’ OREAL «Το χρώμα των μαλλιών είναι το νέο make up» το NANA HAIR SALON σας περιμένει γεμάτο με νέες ιδέες για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017.


Το Nude Beige, το πλούσιο καφέ χρώμα., τα χάλκινα που τα ταιριάζουμε με την τεχνική του Copper Foilyage αλλά και τα έντονα χρώματα μπαίνουν στα προσκήνιο και υπόσχονται να σας χαρίσουν μοναδικές εμφανίσεις, εστιάζοντας στο χρώμα των μαλλιών σας.


Επισκεφθείτε το NANA HAIR SALON ώστε να διαπιστώσουμε από κοινού την ιδανική επιλογή για εσάς. Ανανεώστε το χρώμα των μαλλιών και υποδεχτείτε την άνοιξη και το καλοκαίρι όπως του αξίζει… Γεμάτο χρώμα…

Δες ακόμα: NANA HAIR SALON