Τρίτη, Απρίλιος 30, 2024
Follow Us

trixΤέλος στο πρόβλημα της τριχόπτωσης και της αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής έρχεται να δώσει η θεραπεία του Nioxin στο NANA HAIR SALON.

Μέσα από μια στοχευόμενη διαδικασία εντόπισης και λύσης του προβλήματος το  NANA HAIR SALON της Νανάς Σίνου σας παρέχει την τελευταία λέξη στην αντιμετώπιση της  τριχόπτωσης και της αραίωσης των μαλλιών σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του ΝΑΝΑ HAIR SALON εντοπίζει σε πρώτο στάδιο το πρόβλημα στο τριχωτό της κεφαλής σας και στην συνέχεια αναλαμβάνει δράση η nioxin scalp camera.


Με την βοήθεια της nioxin scalp camera, που η εφαρμογή της γίνεται άμεσα στους χώρους του NANA HAIR SALON, εντοπίζονται τα προβλήματα της τριχόπτωσης, της αραίωσης, της λιπαρότητας, της ξηροδερμίας και της πιτυρίδας.


Μέσα από την αποτύπωση και των φωτογραφιών του τριχωτού της κεφαλής, το προσωπικό του NANA HAIR SALON εντοπίζει το πρόβλημα στην ρίζα του. Από το αρχείο που διατηρείται για τον καθένα σας ξεχωριστά επιταχύνεται η ακριβής παρακολούθηση της θεραπείας, η πορεία αυτής αλλά και τα αποτελέσματα που επιφέρει.


Το εντοπισμό του προβλήματος ακολουθεί η πρόταση θεραπείας μέσα από την πλήρη γκάμα των προϊόντων του NIOXIN που σας παρέχει το NANA HAIR SALON.

Η εξειδίκευση και  η εξατομίκευση των προϊόντων της σειράς του ΝΙΟΧΙΝ, παρέχει το ιδανικό για την δική σας περίπτωση πακέτο θεραπείας. Το φυσικό ή βαμμένο μαλλί, η εμφανής αραίωση ή μη των μαλλιών καθορίζουν και τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος.


Το NANA HAIR SALON σας προτείνει την ιδανική θεραπεία ανάμεσα στα έξι προϊόντα  που διαθέτει η σειρά και αφορά το καθένα το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο καθένας σας ξεχωριστά.


Μέσα από την γνώση, την εμπειρία, την εφαρμογή σύγχρονης τεχνολογίας, την μεθοδικότητα και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα το NANA HAIR SALON δίνει τέλος στην τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών σας.

Εμπιστευτείτε μας…

Αλεξάνδρου Χωνού21- Νάουσα-τηλέφωνο επικοινωνίας-2332022550

Δείτε ακόμα: NANA HAIR SALON