Παρασκευή, Μαϊος 17, 2024
Follow Us

nufiΣτην σημαντικότερη στιγμή της ζωής σου, την ημέρα του γάμου σου, όλα τα βλέμματα του κόσμου θα είναι στραμμένα πάνω σου.

Το νυφικό που ονειρευόσουν να φορέσεις στο πλάι του αγαπημένου σου, θα αποτελέσει την βάση της εμφάνισής σου, αυτό όμως  που θα μαγνητίσει τους πάντες είναι το χτένισμα που θα επιλέξεις.

Η Βούλα Καραΐσκου και το fairy hair, επιμελείται επί σειρά ετών τα νυφικά χτενίσματα, προσφέροντας στις αγαπημένες φίλες της, παροχές υψηλής ποιότητας και αισθητικής.  Ακολουθούν προτάσεις νυφικών χτενισμάτων που επιμελήθηκε το fairy hair.


Στο fairy hair φροντίζουμε από κοινού με την μελλοντική νύφη, αρχικά να εντοπίσουμε τις επιλογές που μπορούμε να έχουμε σε χτενίσματα με βάση τα μαλλιά της κάθε μιας σας ξεχωριστά.


Στην συνέχεια και πάντα σε άμεση συνεργασία με την νύφη, σκιαγραφούμε το στυλ, την προσωπικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της καθεμιάς ώστε να προσαρμόσουμε το χτένισμα πάνω στις δικές σας επιθυμίες.


Μέσα από πρόβες, συζητήσεις και δοκιμές, καταλήγουμε στο νυφικό χτένισμα που θα προσφέρει εντυπωσιακή όψη, θα διατηρηθεί άψογο καθ΄ολη τη διάρκεια της ημέρας και θα απλοποιήσει στον μέγιστο βαθμό την άνεση των κινήσεων σας.


Την ομορφότερη ημέρα της ζωής σας  το κομμωτήριο fairy hair βρίσκεται στο πλευρό σας, βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στον ονειρικό σας γάμο…

Για την δική σας εξυπηρέτηση μπορείτε να κλείστε το ραντεβού σας τηλεφωνικά στο 2332502870

Δες ακόμα: fairy hair