Παρασκευή, Μαϊος 17, 2024
Follow Us

akinitaΠαραδίδουμε εκτιμήσεις ακινήτων για όσους κάνουν υπαγωγή στο νόμο 3869/10 - Νόμος Κατσέλη, όπως αυτός τροποποιήθηκε, για διάσωση της κύριας κατοικίας σας, με μεγιστοποίηση του ύψους της διαγραφής των δανείων σας έχοντας ως βασικό κριτήριο, το εισόδημά σας και την ΕΜΠΟΡΙΚΗ αξία του ακινήτου ή των ακινήτων σας και όχι της αντικειμενικής αξίας, όπου σε πολλές περιπτώσεις λόγω του αρνητικού κλίματος στην αγορά ακινήτων, είναι υψηλότερες των εμπορικών.

Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ (νόμος 3869/10) για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά τέθηκε σε ισχύ για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2010 και προβλέπει την ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων. Παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές εκτίμησης του ακινήτου σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και τομέων. Η τεχνογνωσία μας στις εκτιμήσεις καλύπτει τον εμπορικό- επαγγελματικό τομέα (Γραφεία, Εμπορικά Καταστήματα, Εμπορικά Κέντρα, Βιομηχανίες), τον οικιστικό τομέα (Διαμερίσματα, Μονοκατοικίες, Εξοχικά),καθως και την γη (οικόπεδα,αγροτεμάχια). Η εκτίμηση είναι σύμφωνη με τα πρότυπα της ΕΠΠΑ

Χρησιμοποιούμε ένα συνδυασμό γνώσεων της τοπικής αγοράς και εμπειρογνωμοσύνης, ώστε να παρέχουμε ένα πλήρη σχεδιασμό και αξιολόγηση της ανάπτυξης για να ανταποκριθούμε στις ειδικές απαιτήσεις του ιδιοκτήτη ή επενδυτή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!

JTAutoClaimsCenter

5οχλμ Νάουσας – Σ.Σ. Νάουσας

ΤΚ.59200, Νάουσα

Mob. 6988922590

Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.