Δευτέρα, Μαϊος 20, 2024
Follow Us

tournΜπορεί το φετινό καλοκαίρι να μην προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις στους ποδοσφαιρόφιλους καθώς δεν θα πραγματοποιηθούν μεγάλες διοργανώσεις, σας δίνεται όμως η ευκαιρία να «γράψετε την δική σας ιστορία» στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 στο enjoy sports club.

Το φετινό τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 στο enjoy sports club ξεκινά την Δευτέρα 26 Ιουνίου με σκοπό να συγκεντρώσει τις καλύτερες ομάδες ποδοσφαίρου της περιοχής σε μια άρτια διοργάνωση με πολλές συγκινήσεις.

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 στο enjoy sports club για πρώτη φορά υπάρχει στους όρους συμμετοχής ο περιορισμός για τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, με σκοπό την αποφυγή της μεγάλης δυναμικότητας των αγώνων, τα αμφίρροπα παιχνίδια και το δικαίωμα σε λάτρεις του ποδοσφαίρου να διεκδικήσουν την πρώτη θέση του τουρνουά.

Ακολουθούν οι όροι συμμετοχής στο τουρνουά

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ

1. Κάθε ομάδα θα απαρτίζεται ΑΥΣΤΗΡΑ από 7 έως 10 άτομα. Ομάδα που δεν συμπληρώνει στην κατάθεση συμμετοχής της, τον ελάχιστο αριθμό που προβλέπεται, δεν μπορεί να συμμετάσχει στο τουρνουά.

2. Δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε ομάδα έχουν ΑΥΣΤΗΡΑ 4 παίκτες εν ενεργεία, αθλητές Γ’ Εθνικής έως Α1 ερασιτεχνικής από τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα οι 3 την ώρα του αγώνα. Εν ενεργεία θεωρείται αθλητής ο οποίος κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-17 κατείχε δελτίο ποδοσφαιριστή και είχε λάβει χρόνο συμμετοχής σε τουλάχιστον 2 επίσημους αγώνες. Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να εξετάσει την τυχόν παραπάνω συμμετοχή σε επίσημους αγώνες κάποιου αθλητή. Παίκτες γεννηθέντες από το 2001 ως 2002 δεν θεωρούνται εν ενεργεία. Επίσης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά παίκτες γεννηθέντες από το 2003 και πάνω.

3. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά ΔΕΝ επιτρέπεται αλλαγή του roster των ομάδων για κανέναν απολύτως λόγο, ακόμα και υγείας. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση τραυματισμού στη διάρκεια αγώνα του τουρνουά. Στη περίπτωση αυτή επιτρέπεται η αλλαγή του τραυματία παίκτη αλλά εφόσον ο τραυματισμένος παίκτης αποθεραπευτεί, δεν δικαιούται να επανέλθει στο τουρνουά. Οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί κατόπιν ενημέρωσης των διοργανωτών τουλάχιστον μέχρι την ημέρα της κλήρωσης των αγώνων. Ομάδα που θα παρουσιασθεί σε αγώνα με οποιαδήποτε παράνομη αλλαγή στο roster μηδενίζεται αυτομάτως στον συγκεκριμένο αγώνα.

4. Ομάδα που θα προσέρχεται με 4 άτομα και κάτω μηδενίζεται στο συγκεκριμένο αγώνα. Ο μηδενισμός ισχύει αυτόματα και αν ομάδα παρουσιασθεί στο γήπεδο με αργοπορία πέραν της προγραμματισμένης ωρας του αγωνα χωρίς να έχει ειδοποιήσει 24 ώρες νωρίτερα την οργανωτική επιτροπή. Για να κατοκυρωθούν οι 3 βαθμοί στην ομάδα που προσήλθε έχει την υποχρέωση να πληρώσει μονο την δικη της προκαθορισμένη συμμετοχή του αγώνα (20 ευρώ). Με τον μηδενισμό η ομάδα χάνει τον αγώνα με 3-0.

5. Η κάθε ομάδα πρέπει να φορά κατά τη διάρκεια του αγώνα είτε στολή είτε μπλουζάκι είτε t-shirt είτε φανέλα, ιδίου χρώματος, το οποίο θα πρέπει εξ αρχής να το δηλώσει στο έντυπο συμμετοχής. Σε περίπτωση που δύο ομάδες που αγωνίζονται αντίπαλες έχουν το ίδιο χρώμα, η ομάδα που αναγράφεται ως γηπεδούχος στο φύλλο αγώνα, υποχρεούται να φορέσει «διακριτικά», που θα τους προμηθεύει η οργανωτική επιτροπή. Παίκτης που θα παρουσιασθεί σε αγώνα με διαφορετικού χρώματος μπλουζάκι από αυτό της ομάδας του, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.

6. Το σύστημα διεξαγωγής του τουρνουά θα καθορισθεί ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ-ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΙ

1. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ ο αγώνας ανά ομάδα και είναι υποχρεωμένη να καταβάλει το ποσό που της αντιστοιχεί στους διοργανωτές ΑΥΣΤΗΡΑ πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Ομάδα που δεν θα έχει καταβάλει το αντίστοιχο τίμημα θα μηδενίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα.

2. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ.

3. Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από τους Δημήτριο Κοτζάμπαση, Θοδωρή Πέϊο, Χρήστο Σακελάρη και Δημήτριο Κάππα και είναι η αποκλειστική υπεύθυνη για την λήψη αποφάσεων που αφορούν ζητήματα που τυχόν προκύψουν όσον αφορά το τουρνουά.

ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

1. Βρίσιμο τιμωρείται αυτομάτως με κίτρινη κάρτα και παίκτης που τιμωρείται με κόκκινη κάρτα αποβάλλεται και δεν μπορεί να αντικτασταθεί με άλλο παίκτη. Σε περίπτωση εντελώς αντιαθλητικής και επιθετικής συμπεριφοράς αθλητή προς αντίπαλο αθλητή ή διαιτητή κτλ, η οργανωτική επιτροπή έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει και από επόμενο αγώνα της ομάδας του.

2. Κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να δηλώσει 2 άτομα ως αρχηγούς, οι οποίοι θα είναι οι μόνοι που θα έχουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχει ένας προπονητής σε μία ομάδα άλλα είναι και υπεύθυνοι για την επικοινωνία με την οργανωτική επιτροπή.

3. Στο έντυπο συμμετοχής θα αναγράφεται ονοματεπώνυμο του κάθε αθλητή και έτος γέννησης αυτού. Αν διαπιστωθούν αναληθή στοιχεία σε κάποια από τα παραπάνω δηλωθέντα στοιχεία, ο παίκτης αποβάλλεται από το τουρνουά. Τα έντυπα συμμετοχής θα σταλούν είτε ηλεκτρονικά είτε γραπτώς στην οργανωτική επιτροπή μέχρι την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 ως τις 18:00. Η κλήρωση θα γίνει την ίδια ημέρα Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 20:00. Μετά το πέρας αυτής της καταληκτικής ημερομηνίας δεν θα γίνουν δεκτά έντυπα συμμετοχής. Μέγιστο όριο συμμετοχής στο τουρνουά είναι 20 ομάδες.

τηλέφωνα επικοινωνίας: 6982461211-6986881643-6973728076-2332057090