Τρίτη, Μαϊος 14, 2024
Follow Us

tourΗ «καρδιά» του ποδοσφαίρου της Νάουσας χτυπούσε καθημερινά στο enjoy sports club.

28 ημέρες γεμάτες αγώνες, συγκινήσεις, δράση, δύναμη και θέαμα. 18 ομάδες από κάθε σημείο του δήμου Νάουσας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ανταγωνιζόμενοι στο αγαπημένο τους άθλημα. 180 ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση, αποτελώντας τον καλύτερο πρεσβευτή του «βασιλιά των σπορ» στη Νάουσα.  61 συναρπαστικά παιχνίδια, μάχες, ανατροπές, θεαματικές ενέργειες, κόντρες και πανηγυρισμοί. Τα συναισθήματα που μας έκαναν όλους να αγαπήσουμε το ποδοσφαίρου αναδείχθηκαν στον μέγιστο βαθμό τους στο τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 στο enjoy sports club.

Η διοργάνωση του τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 στο enjoy sports club, δεν θα μπορούσε φυσικά να πραγματοποιηθεί δίχως την στήριξη των χορηγών που στάθηκαν στο πλευρό μας και έδωσαν ώθηση στην όλη προσπάθεια.

Αγγλικα Λια Ναουμιδου Τσιτση-The Boston's-Cafe Neon-Cafe-bar Loft

Cafe-bar Liebe-Grill house-Δρυάδες--City espresso bar-Carino-Forcital gym center-The Deli-Service Σταματης-Pizza Alpina-Pizza Da elio-Γυαλι Καφενε-Κτήμα Μελιτζανή-Aρτοποιείο Θανασούλης-Alladin -Louris φιάλες υγραερίου-Καφενείο - ψησταριά Πανικός-Συνεργείο αυτοκινήτων Γιδαρης Ορέστης-Τοbacco point-Tυροκομικά Μπαμίχας-Μακεδονία security-Mαμουτζης-Πλυντήριο αυτοκινήτων Τοmasso car care-Μοjo sport cafe-Sevice αυτοκινήτων auto χάρης-Μεζεδοπολείο ουζερί Φάε Πιες Άραξε Φ.Π.Α.-Cafe le-chalet-Cafe MEXX-Κρεαταγορά Τσιάκος Στεργιος-Πρατήριο υγρών καυσίμων ΣειριάδηςSfendamos wood village.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του σε όλα τα παιχνίδια του τουρνουά και βοήθησε στην επιτυχημένη διοργάνωση αυτού.

Με τιμή Δημήτρης Κοτζάμπασης, Θοδωρής Πέιος, Χρήστος Σακελλάρης, Δημήτρης Κάπας