Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us

telΠαιχνίδι, γέλια, δραστηριότητες, εκπαίδευση, φιλίες και χαμόγελα…πολλά παιδικά χαμογέλα περιελάμβανε η τελευταία ημέρα του 5ου Enjoy Summer Camp.

Με περισσότερες από 200 συμμετοχές στις 6 εβδομάδες του, το Enjoy Summer Camp κατάφερε για μια ακόμη χρονιά να προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης στα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτό.

Στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του enjoy sports club τα παιδιά, υπό την συνεχή επίβλεψη και την καθοδήγηση των διοργανωτών του camp τα παιδιά απόλαυσαν τα παιχνίδια, γνωρίζοντας παράλληλα νέους φίλους και συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η Λητώ Μπίτζιου, ο Φώτης Παπουτσής, η Τζένυ Μπίτζιου, ο Βασίλης Λαζαρίδης και ο Δημήτρης Κάππας καθημερινά φρόντιζαν ώστε τα παιδιά που συμμετείχαν στο Enjoy Summer Camp να απολαμβάνουν ευφάνταστα παιχνίδια, να γνωρίζουν αθλήματα, να δημιουργούν κατασκευές, να συμμετέχουν και να κοινωνικοποιούνται με τα παιδιά της ηλικίας τους.

6 εβδομάδες γεμάτες ευχάριστες αναμνήσεις έφτασαν στο τέλος τους, το μεσημέρι της Παρασκευής και για να ευχαριστήσουν τα παιδιά τα μέλη του Enjoy Summer Camp ετοίμασαν μια σειρά δημιουργικών παιχνιδιών, στα οποία συμμετείχαν όλα τα παιδιά, γεμίζοντας με φωνές και γέλια το enjoy sports club.

Το Enjoy Summer Camp θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους που βοήθησαν στην δημιουργία, την λειτουργιά και την μεγάλη επιτυχία του 5ου camp.

Ο φούρνος Θανασούλη, το ΙΝΟΚΑΤ, η Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας, το γυμναστήριο body club του κ. Μάντσιου, τα αστικά λεωφορεία Νάουσας, ο σύλλογος ασιατικών πολεμικών τεχνών και ο κ. Βαγγέλης Μπίτζιος (εκμάθηση σκακιού στα παιδιά) αποτέλεσαν του αρωγούς της όλης προσπάθειας, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για μια ακόμη χρονιά.

Στην σημερινή τελευταία ημέρα του camp τα παιδιά απόλαυσαν υγιεινά εδέσματα από τον φούρνο Θανασούλη που φρόντισε να παρέχει στα παιδιά snacks και γλυκίσματα.

Η μεγαλύτερη όμως τιμή και ικανοποίηση για τους διοργανωτές του Enjoy Summer Camp είναι τα χαμόγελα των παιδιών και η εμπιστοσύνη των γονέων στα πρόσωπά μας.

Με τιμή Λητώ Μπίτζιου, Φώτης Παπουτσής, Τζένυ Μπίτζιου, Δημήτρης Κάππας

Δείτε το video: