Παρασκευή, Μαϊος 17, 2024
Follow Us

xrw«Το καλύτερο χρώμα στον κόσμο είναι το χρώμα που σου πάει» είχε πει η επιβλητική Coco Chanel, και στο  NANA HAIR SALON γνωρίζουμε τον τρόπο ώστε να σου προσφέρουμε το ιδανικό χρώμα για τα μαλλιά σου.

Το παιχνίδι με τα χρώματα, οι ιδιαίτερες αποχρώσεις, το έντονο style και η ανανέωση στα μαλλιά αποτελεί για το NANA HAIR SALON μια άκρως ενδιαφέρουσα και ατέρμονη ενασχόληση ώστε να προσφέρουμε στις φίλες μας, μοναδικά αποτελέσματα που θα «αναζωογονήσουν» την εμφάνιση σας και θα προσφέρουν τον απαραίτητο «άνεμο ανανέωσης» για τον χειμώνα που έρχεται.


Για τον λόγο αυτό η Νανά Σίνου, ιδιοκτήτρια του NANA HAIR SALON, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο studio της Wella στην Θεσσαλονίκη για το σεμινάριο του «MASTER COLOR EXPERT» όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί-εμπνευστεί από τον Clayde Bauman, τον συνεργάτη του D&J Ambrose που βρίσκεται στο top-10 του UK Colour Category of Wella Trendvision Awards.


Μέσα από την παρακολούθηση ενός ακόμα υψηλοτάτου επιπέδου σεμιναρίου, το NANA HAIR SALON έρχεται τον φετινό χειμώνα να «ταράξει τα νερά» και να σας προτείνει μοναδικά παιχνίδια με τα χρώματα των μαλλιών σας, που σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις.


Εμπιστευτείτε τους «master» του είδους και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού του NANA HAIR SALON

Δες ακόμα: NANA HAIR SALON