Τρίτη, Απρίλιος 30, 2024
Follow Us

pastΈνα μοναδικό «ταξίδι» στο παρελθόν και στα καλύτερα look και style όλων των εποχών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μέλη του NANA HAIR SALON σε ειδικό σεμινάριο στα studio της Wella στη Θεσσαλονίκη.

Το PAST FORWARD από την WELLA PROFESSIONALS αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση βασισμένη σε όλα εκείνα τα look που άφησαν εποχή, σημάδεψαν το style και αποτέλεσαν την βάση της κομμωτικής τέχνης παγκοσμίως.


Τις αγαπημένες τάσεις προηγούμενων δεκαετιών πλέον τις απολαμβάνουμε με την σημερινή τεχνογνωσία που μας κάνει να αποφεύγουμε τα λάθη και τις υπερβολές αναδεικνύοντας στον μέγιστο βαθμό το look μας.


5 τάσεις που θα καλύψουν στο έπακρο τα θέλω και τα μπορώ της κάθε γυναίκας και θα δώσουν μια ρετρό εμφάνιση με μοντέρνα τεχνική και άποψη τον φετινό χειμώνα.

COPPER LIGHT - Η ΤΑΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΕΡ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ LOOK ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΜΑΛΛΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ

past

Με τον συνδυασμό θερμών και ψυχρών τόνων πάνω σε χάλκινη βάση δημιουργούνται πινελιές φωτός και βάθους στα μαλλιά. Με έμπνευση την Jane Birkin και τη δεκαετία του '60, προσθέσαμε στο κούρεμα μια μοντέρνα πινελιά με μια πιο κοντή φράντζα τονίζοντάς το με τις χάλκινες αποχρώσεις. «Ένα σούπερ πρωτοποριακό look για τα μαλλιά. Τα μακριά μαλλιά συνδυάζονται με μια φράντζα που μπορεί να γυρίσει και από τις δύο πλευρές, προσφέροντάς μας απίστευτη ευελιξία στη διαμόρφωση. Μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά ελεύθερα αλλά μπορείτε να προσφέρετε ένα υπέροχο χτένισμα σηκώνοντάς τα." Το κόκκινο χρώμα του χαλκού αυτού του ρομαντικού και με υφή look δημιουργήθηκε με την Illumina Colour και αποτελεί μέρος της Συλλογής A/W 2017 Νέων Τάσεων της Wella.

TEXTURED LIGHT - Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ILLUMINA COLOR ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ

past


Μια μίξη ψυχρών και θερμών τόνων σε ξανθές αποχρώσεις, οι οποίες εφαρμόζονται σε κούρεμα με κοντά στρώματα στην κορυφή και στην περιοχή των κροτάφων με εξατομικευμένη, κοντή και ανάλαφρη φράντζα και μακριά στρώματα. Αυτό το look δίνει στα μακριά μαλλιά περισσότερη υφή με έναν πανέξυπνο τρόπο:

«Είναι ένα πολυδιάστατο look μαλλιών, με κοντά στρώματα που ξεκινούν στην κορυφή και επεκτείνονται σε όλο το μήκος των μαλλιών. Για τη δημιουργία του χρησιμοποιούμε τεχνικές ξυραφιού και point cutting. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας την Illumina Color, εφαρμόσαμε μια painting τεχνική ελεύθερης εφαρμογής χρώματος για τη δημιουργία αυτού του απίστευτου camoflage εφέ."

Το Textured Light είναι μία από τις νέες μας τάσεις μαλλιών για τη σεζόν A/W 2017 που έχει ως έμπνευση το φως και τα χρώματα των ημερών του φθινοπώρου και του χειμώνα. (Σύνδεσμος προς τη συλλογή A/W 2017)

SHATTERED LIGHT - ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ LOOK

past


Ένα πολύ κοντό καρέ κούρεμα υψηλής ακρίβειας με μια ανατρεπτική πινελιά: τα ευθεία, αυστηρά άκρα του κουρέματος μπορούν να χτενιστούν σε ένα πολύ γραμμικό look ή να αφεθούν επιμελώς ατημέλητα για look με απίστευτη υφή. Αυτή η καστανή απόχρωση μαλλιών, που είναι εμπνευσμένη από το φθινόπωρο, είναι η νέα τάση μαλλιών για το 2017 που δημιουργεί ένα δραματικό εφέ που φαίνεται να φωτίζει τα μαλλιά από την κορυφή το κεφαλιού προς τη φράντζα.

«Δημιουργήσαμε μια συναρπαστική ψευδαίσθηση φωτός για να προσφέρουμε ένα πιο δραματικό εφέ σε αυτό το χρώμα. Οι φωτεινές αποχρώσεις ξεκινούν από την κορυφή του κεφαλιού και χάνονται στις πιο βαθιές, σκούρες αποχρώσεις των άκρων. Ένα απίστευτα εντυπωσιακό look."

EDITORIAL BRUNETTE - ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ LOOK ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

past

Αυτή η νέα τάση μαλλιών για το 2017 βασίζεται σε μια βαθιά καστανή απόχρωση με στρώματα πολλαπλών τόνων, που δένει πανέμορφα με το κούρεμα. Η φράντζα κόβεται μαλακά σε σχήμα οβάλ και στα μήκη γίνονται στρώματα για να βελτιωθεί η φυσική κυματιστή υφή των μαλλιών.
«Αυτό είναι ένα λιτό και απέριττο look μαλλιών. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η απλότητα. Είναι ένα μακρύ κούρεμα με στρώματα και μαλακή οβάλ φράντζα. Στη συνέχεια, προσθέσαμε πολλαπλούς τόνους σκούρων καστανών αποχρώσεων για ένα πολυτελές editorial look." Τα πλούσια χρώματα αυτής της τάσης του 2017 είχαν ως έμπνευση το φθινόπωρο και δίνει στα μακριά καστανά μαλλιά μια νέα διάσταση σε βάθος και λάμψη.

Cool Light-Δημιουργώντας νέες διαστάσεις χρώματος μαλλιών σε καρέ μαλλιά

past

Δίνουμε χρωματική ένταση στο σπαστό καρέ 3 επιπέδων χρησιμοποιώντας ασύμμετρες πινελιές χρώματος στα μεσαία μήκη και τις άκρες και προσθέτοντας απαλές οριζόντιες ανταύγειες για επιπλέον διάσταση.

Εμπιστευτείτε μας...

Δες ακόμα: NANA HAIR SALON