Σάββατο, Μαϊος 04, 2024
Follow Us

dwrΤο κοινωνικό πρόσωπο του NANA HAIR SALON και την ευαισθησία που διακρίνει τα μέλη αυτού, επισφραγίζει η δωρεά μαλλιών για το donatehair.

Έργο του σωματείου donatehair είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την δωρεά μαλλιών και στη συνέχεια η δημιουργία περουκών για παιδιά που τις έχουν ανάγκη (παιδιά πάσχοντα από καρκίνο, αλωπεκία κ.ά.) από τα μαλλιά των δωρητών.

Το NANA HAIR SALON συνεργάζεται στενά με το donatehair προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του ώστε να στηρίξει την τόσο σημαντική αυτή προσπάθεια.

Φυσικά η όλη επιτυχία του εγχειρήματος που σκοπό έχει την προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί δίχως την συνεργασία και την εμπιστοσύνη των φίλων του NANA HAIR SALON που είναι άξιες συγχαρητηρίων για την στάση και την προσφορά τους, στους γύρω τους.



ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΣ

dwΤα βαμμένα μαλλιά οποιασδήποτε μορφής ΔΕΝ είναι αποδεκτά!

Τα μαλλιά σας θα πρέπει να τηρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως έχουν οριστεί από την εταιρεία που έχει αναλάβει να δημιουργεί τις περούκες για τα παιδιά με καρκίνο. Μπορείτε να δωρίσετε τα μαλλιά σας ανεξάρτητα με την ηλικία σας και το φύλο σας.
Τα μαλλιά που δεν τηρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις δεν χρησιμοποιούνται.

Αποδεκτά είναι τα μαλλιά

·20 εκατοστά και άνω, δεν υπάρχει μέγιστο επιτρεπτό όριο.
·ΜΟΝΟ στο φυσικό τους χρώμα, σε υγιή κατάσταση.
·Με λευκές τρίχες.
·Που έχουν κρατηθεί για χρόνια κομμένα αρκεί αν τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Επιπρόσθετα να έχουν διατηρηθεί σε χώρο χωρίς υγρασία.
·Φυλαριστά, αρκεί το μεγαλύτερο μέρος τους να είναι 20 εκατοστά και άνω.

ΔΕΝ είναι αποδεκτά τα μαλλιά

·Με μήκος λιγότερο από 20 εκατοστά.
·Βαμμένα μεω όλων των ειδών τις βαφές.
·Που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία όπως περμανάντ ή ισιωτική, ανταύγειες και οποιαδήποτε άλλη χημική επεξεργασία.

Αναλυτικές οδηγίες και συμβουλές μπορείτε να λάβετε από το προσωπικό του NANA HAIR SALON στη Νάουσα

Δες ακόμα: NANA HAIR SALON