Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us

nanaΜε μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή το NANA HAIR SALON υποδέχτηκε το πρωί της Τετάρτης του μαθητές της τρίτης τάξης του τμήματος κομμωτικής του ΕΠΑΛ Νάουσας.

Τα παιδιά συνοδεία των καθηγητών τους, είχα την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα μυστικά της κομμωτικής από την καταξιωμένη στον χώρο της Νανά Σίνου και τους συνεργάτες της.


Στον φιλόξενο και πάντα ανοιχτό στους μαθητές, χώρο του NANA HAIR SALON, τα παιδιά ενημερώθηκαν για τις τάσεις και νέες εφαρμογές στον χώρο της κομμωτικής, συμπληρώνοντας έτσι τις γνώσεις αλλά και τις εμπειρίες τους.


Η Νανά Σίνου απάντησε με χαρά σε όλες τις απορίες των σπουδαστών, ενώ παράλληλα τους παρουσίαζε την  λειτουργία ενός σύγχρονου κομμωτηρίου και τις υπηρεσίες που μπορεί αυτό να παρέχει στους φίλους του. Με τις χρήσιμες συμβουλές τόσο για τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς όσο και για τις ιδιαίτερες περιπτώσεις που καλείται να αντιμετωπίσει στην καθημερινότητα του ένα κομμωτήριο, τα παιδιά εμπλούτισαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.


Φυσικά η Νανά Σίνου έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να δουν στην πράξη όσα διδάσκονται καθημερινά και να συμμετέχουν και οι ίδιοι πάνω στο αντικείμενο των σπουδών τους. Μέσα από ένα δημιουργικό πρωινό το NANA HAIR SALON βοήθησε τους σπουδαστές να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο τους και συνέδραμε στην σπουδαία δουλειά του ΕΠΑΛ Νάουσας.


Το προσωπικό του ΝΑΝΑ HAIR SALON και η Νανά Σίνου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς τους μαθητές και τις καθηγήτριες του ΕΠΑΛ Νάουσας για την εμπιστοσύνη και την τιμή που τους έκαναν και υπόσχονται να βρίσκονται στο πλευρό των μαθητών στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.


Δες ακόμα: NANA HAIR SALON