Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us

keraΣτο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη, προσκεκλημένα της KERASTASE  βρέθηκαν τα μέλη του NANA HAIR SALON.

Με αφορμή την παρουσίαση των νέων προϊόντων, απόλυτης φυσικής προέλευσης AURA BOTANICA της KERASTASE το NANA HAIR SALON είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τα νέα μοναδικά προϊόντα υπό την καθοδήγηση του personal trainer της KERASTASE κ. Δημήτρη Πέππα.

Ολόκληρη τη σειρά της AURA BOTANICA μαζί με τα τέσσερα νέα προίοντα μπορείτε πλέον να την γνωρίσετε αλλά και να την απολαύσετε στο NANA HAIR SALON της Νανάς Σίνου.


ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το εξειδικευμένο προσωπικό του NANA HAIR SALON θα πραγματοποιήσει αρχικά την Επαγγελματική Διάγνωση ώστε να σας κάνει προσωποποιημένες προτάσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, θα σας χαρίσει άμεση μεταμόρφωση των μαλλιών σας σε ένα περιβάλλον που ξυπνά τις αισθήσεις συνδυασμένο με χαλαρωτικό μασάζ που αναζωογονεί το σώμα και το νου.

kera

Το Aura Botanica της kerastase αντικατοπτρίζει την απόλυτη πολυτέλεια της φύσης που μπορείτε να προφέρετε στα μαλλιά σας. Η σειρά είναι εμπλουτισμένη με έλαια καρύδας απο τη Σαμόα και argan εκχειλισμένα με το χέρι και δεν περιέχει σιλικόνη ή θειϊκά άλατα.


Στο NANA  HAIR SALON μπορείτε να απολαύστε τα νέα προϊόντα της σειράς Aura Botanica της kerastase και νιώστε τη δύναμη της φύσης να μεταμορφώνεται σε μια απολαυστική εμπειρία.

Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, Έλαια Καρύδας Σαμόα και Argan εκχειλισμένα με τα χέρια, Ενεργά Συστατικά από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, Χωρίς σιλικόνη και Χωρίς parabens το Aura Botanica της kerastase απευθύνεται σε άτομα που αγαπούν την υγιεινή διατροφή, αθλούνται συστηματικά, προσέχουν και προστατεύουν το περιβάλλον και έχουν ως κύριο μέλημα την εναρμόνιση τους με αυτό.


Η σειρά Aura Botanica της kerastase απευθύνεται κυρίως σε νεαρής ηλικίας γυναίκες που δεν έχουν «ταλαιπωρήσει» σε μεγάλο βαθμό το τριχωτό της κεφαλής.

Δες ακόμα: ΝΑΝΑ HAIR SALON