Σάββατο, Μαϊος 04, 2024
Follow Us

lamΟ άνεμος της αλλαγής στην ποιότητα και αίσθηση του café στο LOFT-espresso cocktail bar, έφερε την προσθήκη μιας εντυπωσιακής ιταλίδας που θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Ο λόγος για την ολοκαίνουρια μηχανή espresso της La Marzocco.

Η La Marzocco ιδρύθηκε το 1927 στην Φλωρεντία της Ιταλίας. Το 1939 η La Marzocco σχεδίασε και κατασκεύασε την πρώτη επαγγελματική μηχανή καφέ με οριζόντιο boiler.


Οι μηχανές καφέ La Marzocco φημίζονται για την υψηλή ποιότητα τους, τον μοναδικό τους σχεδιασμό και την προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για την παρασκευή ενός άρτιου espresso στο φλιτζάνι.


Οι αδελφοί Bambi ονόμασαν το ατελιέ τους «La Marzocco», από τον αντίστοιχο θεό Άρη των αρχαίων Ρωμαίων και από το σύμβολο των Φλωρεντινών στην είσοδο της πόλης που έχει τη μορφή λιονταριού και οικόσημο έναν κρίνο.


Η La Marzocco, στις μηχανές τις, επαναφέρει το λεβιέ και ξέρει τι κάνει. Θέλει την επιστροφή του barista macchinista, του barista-τεχνίτη. Το τελετουργικό της παρασκευής του καφέ έχει μαγεία. Και η La Marzocco ξέρει να σε κάνει να την απολαμβάνεις.

Η μοναδική ποιότητα της La Marzocco, τα εξαιρετικά αρώματα του Dimello coffee, η άριστη γνώση χειρισμού τους από το προσωπικό και η φινέτσα του LOFT-espresso cocktail bar σας περιμένουν για να σας χαρίσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία café καθημερινά στο φλιτζάνι σας.