Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us

xanthoΤο ξανθό δεν είναι τυχαία το πιο δημοφιλές χρώμα. Όλες λίγο πολύ έχουμε ανοίξει τα μαλλιά μας ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο φωτεινότητας τους.

Το ξανθό φυσικά θέλει προσοχή, περιποίηση και μερικές θυσίες. Αν λοιπόν αποφάσισες να το κάνεις ακολουθούν πέντε πράγματα που το NANA HAIR SALON σε συμβουλεύει να ακολουθήσεις.

#1 Ταίριαξε το χρώμα των φρυδιών με την ρίζα σου
Ταιριάζοντας το χρώμα της ρίζας σου με τα φρύδια εξασφαλίζεις πως καθώς θα μακραίνουν τα μαλλιά σου, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο ομοιόμορφο. Αν ωστόσο το χρώμα σου πρόκειται να είναι πολύ ανοιχτό, μην ανοίξεις τα φρύδια σου παραπάνω από 2 τόνους για να μην δείχνουν αφύσικα.

#2 Άσε το ντεκαπάζ όσο πρέπει
Αυτό θα το κάνει το εξειδικευμένο προσωπικό του NANA HAIR SALON συμβουλεύει όμως πρέπει να είσαι και εσύ alert. Για να αποφύγεις τα κόκκινα, κίτρινα και μουσταρδί χρώματα, πρέπει να αφήσει το ντεκαπάζ στην τρίχα αρκετά ώστε να ανοίξει πολύ και να αποφευχθούν αυτές οι αποχρώσεις… αν βέβαια δεν τις θέλεις!

xan

#3 Λάβε υπόψη σου το φυσικό σου χρώμα
Αν θέλεις ένα φυσικό αποτέλεσμα, αν δηλαδή θέλεις να μοιάζεις με φυσική ξανθιά, πρέπει να λάβεις υπόψη σου το φυσικό σου χρώμα και να «παίξεις» με ανταύγειες, balayage και painting, η Νανά Σίνου και το προσωπικό του NANA HAIR SALON θα σε βοηθήσουν να εντοπίσεις το κατάλληλο για εσένα χρώμα, ώστε να διατηρήσεις το χρώμα στην ρίζα όσο πιο κοντά γίνεται στο φυσικό σου.

#4 Σκέψου το χρώμα του δέρματος και των ματιών σου
Το χρώμα των μαλλιών λειτουργεί συμπληρωματικά και δεν πρέπει να είναι ανεξάρτητο με το χρώμα του δέρματος και των ματιών σου. Η μεγάλη εμπειρία του NANA HAIR SALON σε τεχνικές και χρώματα θα φροντίσει ώστε να επιτύχεις το ιδανικό χρώμα που θα σου ταιριάζει απόλυτα.

xantho

#5 Κάνε θεραπείες
Αυτό το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό ιδιαίτερα αν είσαι καστανή ή μελαχρινή που πρόκειται να γίνει ξανθιά. Τα μαλλιά σου πρόκειται να υποστούν φθορά συνεπώς είναι πολύ σημαντικό να τα θωρακίσεις από πριν με τις κατάλληλες θεραπείες-μάσκες θρέψης αλλά και να τα ενισχύσεις συστηματικά μετά το χρώμα. Μόνο έτσι θα έχεις υγιή, όμορφα μαλλιά. Στο NANA HAIR SALON θα σου προτείνουμε τις απαραίτητες θεραπείες, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των μαλλιών σου ώστε να επιτύχουμε μοναδικά αποτελέσματα.

Εμπιστέψου του ειδικούς του χρώματος και απόλαυσε το νέο σου look...

Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση παρακαλούμε να κλείνετε ραντεβού

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά στο 2332022550

Δες ακόμα: ΝΑΝΑ HAIR SALON