Τετάρτη, Μαϊος 15, 2024
Follow Us

omEίχα τη χαρά να παρευρεθώ με την ιδιότητα του Ιατρού Βιοπαθολόγου ως ομιλήτρια  στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Παράρτημα Ημαθίας της  Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ΣΤΟΝ Πολυχώρο Πολιτισμού ΒΕΤΛΑΣ αίθουσα ΕΡΙΑ. Ως Τομεάρχης Νάουσας  της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας καλέστηκα μαζί με τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Ημαθίας και εξαίρετο επιστήμονα Γυναικολόγο κ  Ευάγγελο Παπαχαραλάμπους  να μιλήσουμε σε ένα ολόκληρο λύκειο της πόλης μας και να ενημερώσουμε τα παιδιά της πόλης  για θέματα όπως η διατροφή, ο υγιεινός τρόπος ζωής με φυσική δραστηριότητα  ,η προστασία από την ακτινοβολία , το κάπνισμα , ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας και ο εμβολιασμός για τον ιό HPV ακόμη και για την αντισύλληψη και τον οικογενειακό προγραμματισμό.

Πρόκειται για μία οργανωμένη  καμπάνια ενημέρωσης του Παραρτήματος Ημαθίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας  με την άψογη συνεργασία και άδεια τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας  Διεύθυνσης  Παιδείας Ημαθίας .


Είμαι χαρούμενη που συμμετέχω  σε μία τόσο ουσιαστική δράση  για την  υποστήριξη  και ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας της Νάουσας και ακόμη περισσότερο γιατί αφορά τα παιδιά , τους εφήβους της πόλης μας .

Ευχαριστώ τον δραστήριο Πρόεδρο του Παραρτήματος Βέροιας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Γυναικολόγο κ  Ευάγγελο Παπαχαραλάμπους  που μου έκανε την τιμή να είμαι Τομεάρχης Νάουσας του Παραρτήματος Ημαθίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Η δράση μας θα συνεχιστεί με ομιλίες σε δημοτικά προσεχώς  του Δήμου Νάουσας φέτος αλλά και την επόμενη σχολική χρονιά σε δημοτικά , γυμνάσια και λύκεια του Δήμου μας.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΟΡΦΉ ΠΡΟΛΗΨΗΣ!!!

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!!!

Με τιμή

Στέλλα Αραμπατζή MD MSc

Υποψ Διδάκτορας Α.Π.Θ

Βιοπαθολόγος