Τρίτη, Απρίλιος 30, 2024
Follow Us

keratΣτο NANA HAIR SALON έχουμε την χαρά και την τιμή να συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους δημιουργούς και τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες.

Με σκληρή δουλειά χρόνων, αμέτρητες ώρες παρουσίας σε σεμινάρια επιμόρφωσης και χιλιάδες φίλους που μας εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των κορυφαίων του χώρου της κομμωτικής.

Ανάμεσα στους κολοσσούς που μας εμπιστεύονται για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους είναι και η Kerastase Paris, που αποκλειστικός συνεργάτης της στη Νάουσα είναι το NANA HAIR SALON της Νανάς Σίνου.


Εμπνευσμένη από τη βαθιά γνώση μας για τη σύγχρονη γυναίκα, η Kérastase συνεχίζει να δημιουργεί προσωποποιημένα προϊόντα και θεραπείες που ικανοποιούν την επιθυμία της για υπέροχα μαλλιά.

keraΑπόλυτα προσωπική περιποίηση μαλλιών

Κάθε γυναίκα θέλει υπέροχα μαλλιά, αλλά η λύση δεν είναι η ίδια για όλες. Ο τύπος μαλλιών, το τριχωτό της κεφαλής, οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί παράγοντες είναι μερικές από τις μεταβλητές που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία των μαλλιών. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και εξειδίκευση για την επίλυση όλων αυτών των παραγόντων, για να αποκτήσει κάθε γυναίκα το δικό της προσωπικό, αλλά σαγηνευτικό στυλ μαλλιών. Η Kérastase δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα και ειδικές τελετουργίες για υπέροχα μαλλιά.

Ανακαλύψτε την περιποίηση που ταιριάζει στα δικά σας μαλλιά

Πριν από το ραντεβού σας στο κομμωτήριο, κάντε το quiz για να ανακαλύψετε τις ανάγκες των μαλλιών σας και τις προσδοκίες σας. Ο κομμωτής σας θα ολοκληρώσει αυτή τη γενική εικόνα με κάποιους προσωπικούς ελέγχους, για να κατανοήσει καλύτερα τις ιδιαιτερότητες των μαλλιών σας. Χάρη στο quiz και τις ερωτήσεις, ο κομμωτής σας μπορεί πλέον να σας προτείνει ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα περιποίησης, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.


Βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα περιποίησης για τα μαλλιά σας

Στο σπίτι, η καθημερινή περιποίηση και οι τακτικές σπιτικές τελετουργίες συνεχίζονται και μετά την επίσκεψη στο κομμωτήριο. Το μυστικό για υπέροχα μαλλιά είναι η διαρκής φροντίδα. Ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα περιποίησης με πολυτελή προϊόντα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τα μαλλιά που θέλετε και να μετατρέψετε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς σε στιγμές απόλαυσης στην άνεση του μπάνιου σας.

Ανακαλύψτε τις ολοκληρωμένες σειρές της Kérastase στο NANA HAIR SALON

Δες ακόμα: NANA HAIR SALON