Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us

kalΗ κολύμβηση δεν σταματάει ποτέ για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα». Με την θερμοκρασία να ανεβαίνει πλέον ο αισθητά και τους πρώτους καύσωνες να βρίσκονται προ των πυλών ο Όμιλος Κολύμβησης «Νάουσα»  μας παρουσιάζει τις επιλογές που έχουμε να δροσιστούμε αλλά και να αθληθούμε στο εξαιρετικό κολυμβητήριο Νάουσας.

Για τους μικρούς λάτρεις της κολύμβησης οι επιλογές είναι πολλές: Η μικρή πισίνα, το baby, οι ακαδημίες το πρωταγωνιστικό και το αγωνιστικό τμήμα αποτελούν την καρδιά του Ομίλου. Καταξιωμένοι προπονητές βρίσκονται καθημερινά δίπλα στα παιδιά δίνοντας τους τα απαραίτητα εφόδια για την εξέλιξη τους στην κολύμβηση, πάντα με πρώτο μέλημα την χαρά και την διασκέδαση.

Για τους ενήλικες τώρα ο Όμιλος Κολύμβησης «Νάουσα»  έχει φροντίσει να υπάρχουν τμήματα εκμάθησης και aqua aerobic ώστε να απολαμβάνουν όλοι τις ευεργετικές ιδιότητες της κολύμβησης πάντα υπό την καθοδήγηση των έμπειρων  προπονητών του Ομίλου.

Μια επίσκεψη σας στην γραμματεία (κα. Αρετή Πέιου)  του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα»  στην είσοδο του δημοτικού κολυμβητηρίου Νάουσας θα μπορέσει να σας λύσει όλες τις απορίες αλλά και να σας καθοδηγήσει σωστά στο ιδανικό για εσάς ή τα παιδιά σας πρόγραμμα κολύμβησης του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα»

Καλό καλοκαίρι και μην ξεχνιόμαστε.....Κολυμπάμε για Εμάς!!