Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us

campΤις ημέρες που θα βρέχει ή θα έχει καύσωνα το πρόγραμμα θα λειτουργεί κανονικα;

Τις ημέρες που θα έχει κακοκαιρία ή αυξημένη θερμοκρασία το πρόγραμμα θα  μας λειτουργεί κανονικά στους εσωτερικούς μας χώρους με δραστηριότητες ειδικά διαμορφωμένες για τους χώρους αυτούς.

Τα παιδιά είναι συνέχεια κάτω από τον ήλιο;

Το εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο ώστε μόνο οι 2 πρωινές δραστηριότητες να είναι στα γήπεδα των εγκαταστάσεων δηλαδή 10:00- 11:45 , οι υπόλοιπες δραστηριότητες γίνονται σε εσωτερικούς χώρους και πάντα υπο σκιά. Επίσης πραγματοποιούνται συχνά διαλείμματα για την ξεκούραση των παιδιών.

Τι κολατσιό να έχω για το παιδί μου;

Εδώ θα ήθελα λίγη προσοχή από τις μητέρες. Το enjoy summer camp είναι ένα πρόγραμμα με πολλές αθλητικές δραστηριότητες οπότε τα παιδιά έχουν ανάγκη από τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά στις σωστές ποσότητες. Ένα σάντουιτς σε συνδυασμό με φρούτα και άφθονο νερό προσφέρουν στο παιδί ενέργεια και  ενυδάτωση.

Να αποφεύγονται τροφές πλούσιες σε λιπαρά όπως γαριδάκια, αναψυκτικά κ.τ.λ.

Και να μην ξεχνάμε πως η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με την άθληση, μπορούν να κάνουν θαύματα στην ανάπτυξη του παιδιού.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια μικρή τσάντα με το  κολατσιό, το νερό, ένα καπέλο και  μια αλλαξιά ρούχα. Εδώ θα ήθελα να τονίσω πως τα παιδιά θα πρέπει να είναι ντυμένα  με αθλητική ενδυμασία και αθλητικά παπούτσια.. Να προτιμάτε βαβαμβακερες  φόρμες και όχι συνθετικές για να αναπνέει το δέρματάκι  του παιδιού.

Γράφει η υπεύθυνη του προγράμματος και καθηγήτρια φυσικής αγωγής

Μπίτζιου Κωνσταντίνα Λητώ

enjoyΤο Enjoy Summer Camp λειτουργεί σε 6 εβδομαδιαίους περιόδους και το ημερήσιο πρόγραμμα είναι καθημερινό (εκτός Σαββατοκύριακου) από τις 10:00 έως τις 14:00.

Το πρόγραμμα του καλοκαιριού του 2017 διαμορφώνεται ως εξής:

1η εβδομάδα – 19 Ιουνίου έως 23 Ιουνίου

2η εβδομάδα - 26 Ιουνίου έως 30 Ιουλίου

3η εβδομάδα - 3 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου

4η εβδομάδα - 10 Ιουλίου έως 14 Ιουλίου

5η εβδομάδα - 17 Ιουλίου έως 21 Ιουλίου

6η εβδομάδα - 24 Ιουλίου έως 28 Ιουλίου

Οι εγγραφές γίνονται στα τηλέφωνα:

6988186857 Μπίτζιου Κωνσταντίνα Λητώ

6983312234 Παπουτσής Φώτιος

2332057090 Κάππας Δημήτριος

Δες ακόμα: Enjoy Summer Camp