Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us

parΗ κάθε μας ημέρα στο NANA HAIR SALON αποτελεί πρόκληση και έμπνευση για μοναδικές δημιουργίες. Οι φίλες μας ασπαζόμενες τις τάσεις τις μόδας και γεμάτες διάθεση για νέα αρχή μας εμπιστεύονται, για να πραγματοποιήσουν θεαματικές αλλαγές στα μαλλιά τους.

Σήμερα ήμασταν στην ευχάριστη θέση να αλλάξουμε ριζικά την εικόνα και την διάθεση ενός νέου κοριτσιού παρέχοντας της το French Balayage που πάντα ονειρευόταν.

Πάντα με την χρήση προϊόντων υψηλοτάτης ποιότητας στο NANA HAIR SALON συνδυάζουμε την τελευταία λέξη στον χώρο της κομμωτικής με την δική σας προσωπική επιθυμία.

Έτσι για να επιτύχουμε μοναδικό αποτέλεσμα στο silver balayage χρησιμοποιήσαμε το Blond Studio που είναι ένας καινοτομικός ξανοιχτικός πολτός που σέβεται και περιποιείται τα μαλλιά κατά την τεχνική εργασία μαζί με L'oreal Professionnel Majirel μας έδωσε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, αλλάζοντας πλήρως την εικόνα αλλά και την διάθεση της φίλης μας.

par

Το Parisian Cool από μόνο του μαγνητίζει τα βλέμματα όλων και σας κάνει μοναδικές.


Για την σωστή διατήρηση της σωστής και υγιούς απόχρωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα της L’Oreal Professionnel Blondifier Cool για πλατινέ ανοιχτό ξανθό με ανεπιθύμητο κίτρινο φόντο ξανοίγματος που μπορείτε να προμηθευτείτε από το NANA HAIR SALON.


Για όλους εμάς στο NANA HAIR SALON η μέγιστη ικανοποίηση έρχεται, την στιγμή που αντικρίζετε για πρώτη φορά το νέο σας look και τα χαμόγελα που απλόχερα μας χαρίζετε.

Δείτε ακόμα: ΝΑΝΑ HAIR SALON