Δευτέρα, Μαϊος 06, 2024
Follow Us

froΝέα εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες ανακοίνωσε πρόσφατα το Κέντρο Εκπαίδευσης «Λία Ναουμίδου-Τσίτση», το οποίο συνεχίζει πιστό στο πνεύμα συνεχούς δημιουργίας και ανανέωσης το οποίο έχει χαράξει.

Τα νέα, καινοτόμα προγράμματα τα οποία δημιούργησε το εκπαιδευτήριο, στοχεύουν στην εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων τόσο στον τομέα των Αγγλικών όσο και της Πληροφορικής, μιας και η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση αποτελεί πλέον απαραίτητο χαρακτηριστικό για την ανταγωνιστική αγορά.

Μέσα από ευέλικτα τμήματα και ωράρια μαθημάτων αλλά και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, το εκπαιδευτήριο προσφέρει στους ενήλικες μαθητές του προσωποποιημένη διδακτική εμπειρία, “κομμένη και ραμμένη” στα μέτρα τους από υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό προσωπικό, το οποίο δίνει βαρύτητα στις προσωπικές ανάγκες του κάθε μαθητή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα τμήματα Αγγλικών μπορείτε να βρέιτε εδώ:  www.lianaoumidou.gr/αναγνωρισμένα-πιστοποιητικά/, για τα νέα τμήματα Πληροφορικής εδώ: www.lianaoumidou.gr/πληροφορική-ενηλίκων/ ή να καλέσετε τηλεφωνικώς στο 2332029485.