Σάββατο, Μαϊος 04, 2024
Follow Us

dnaEίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι τα Διαγνωστικά Iατρεία Βιοπαθολογίας –Eργαστηριακής  Ιατρικής , Ανάλυσης Βιολογικών Δειγμάτων και Πρόληψης , Βioanalysisnet της Στέλλας Ι.Αραμπατζή ξεκινάνε την μοναδική εκτέλεση ορισμένων πολύ χρήσιμων διαγνωστικών εξετάσεων μεγάλης εξειδίκευσης και ερευνητικού προσανατολισμού, με έμφαση στην εργαστηριακή ιατρική υψηλού επιπέδου όπως ο Έλεγχος Τροφικής Δυσανεξίας (BioTrophoScan), ο Ελεγχος Oξειδωτικού Στρές (BioDetoxScan ), ο Έλεγχος Εντερικού Μικροβιώματος (BioEnteroScan), ο Έλεγχος Βιταμινών & Μικροθρεπτικών στοιχείων (BioNutriScan), ο Έλεγχος Ανοσοποιητικού Συστήματος ioImmuneScan) , ο Έλεγχος Βαρέων Μετάλλων (Bio Metals &Traces Scan), ο Ελεγχος Νευρικού Συστήματος (Bio NeuroScan) o Έλεγχος Οξεοβασικής Ισορροπίας (Bio Acid / Base BalanceScan), Έλεγχος Καρδιαγγειακού Συστήματος (ΒιοCardioScan) και ο Έλεγχος Ορμονών (Βιο HormoneScan).

BioNutriScan - Έλεγχος Βιταμινών & Μικροθρεπτικών

Το BioNutriScan περιλαμβάνει εργαστηριακές εξετάσεις για τον έλεγχο των Μικροθρεπτικών και Μακροθρεπτικών στοιχείων του οργανισμού όπως βιταμινών, αμινοξέων, λιπαρών οξέων καθώς και την ανάλυση των οργανικών οξέων στα ούρα (BioMetaBolomiX).

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, η διατροφή είναι ένας από τους πυλώνες της υγείας και της ευζωίας. Σε άτομα όλων των ηλικιών, η κατάλληλη διατροφή οδηγεί σε λιγότερες ασθένειες και σε πιο ισχυρή υγεία διατηρώντας τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις σε όλη τη διάρκεια της ζωής.

Ο έλεγχος των ιχνοστοιχείων του οργανισμού περιλαμβάνεται στην ομάδα Metals & Traces.

dna

Εξετάσεις BioNutriScan

Αμινοξέα Αίματος

Αμινοξέα Ούρων

Βιταμίνες Βασικός Έλεγχος

Βιταμίνες Πλήρης Έλεγχος

Βιταμίνες Συμπλέγματος Β

Βιταμίνες Λιποδιαλυτές

Βιταμίνες Βιολογικώς Δραστικές

Μικροθρεπτικά Στοιχεία

Ω Λιπαρά Οξέα Πλήρης Έλεγχος ΩmegaBioScan

Μεταβολομική Ανάλυση Ούρων BioMetaBolomiX

Για οποιαδήποτε απορία ή ενημέρωση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Βioanalysisnet
Διαγνωστικά Iατρεία Βιοπαθολογίας –Eργαστηριακής Ιατρικής
Ανάλυσης Βιολογικών Δειγμάτων και Πρόληψης
Στέλλα Ι.Αραμπατζή MD, MSc


Ιατρός Βιοπαθολόγος-Μικροβιολόγος
Μ.Δ.Σ Νανοεπιστήμες & Νανοτεχνολογία Α.Π.Θ
ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΘΕΙΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΛΩΖΑΝΗ
GHUV/Centre Hospitalier Universitaire Vaudois, Lausan
Υποψ Διδάκτωρ Α.Π.Θ
Ιατρείο Νάουσας
Β Πάροδος Ζαφειράκη 5
2332020

Ιατρείο Αγγελοχωρίου
Λεωφ Ειρήνης (εναντι φαρμακείου Κωστίκα)
τηλεφωνο επικ 2332047538
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
κιν 6948948011