Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us

trixΜετά τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, το αλάτι της θάλασσας αλλά και το χλώριο της πισίνας , το τριχωτό της κεφαλής μας απαιτεί την απαραίτητη φροντίδα και ανανέωση.

Η τριχόπτωση του φθινοπώρου διαρκεί περίπου 4-6 εβδομάδες και είναι σύνηθες φαινόμενο σε άντρες και γυναίκες. Παρ’ όλα αυτά καλό θα ήταν να λάβεις και εσύ κάποια προληπτικά μέτρα, ώστε να βεβαιωθείς ότι πρόκειται για την εποχική τριχόπτωση και δεν θα εξελιχτεί στην συνέχεια σε κάτι πιο σοβαρό.

Αρχικά με τα πρώτα σημάδια τριχόπτωσης οφείλετε να κλείσετε ένα ραντεβού στο «NANA HAIR SALON» όπου και το έμπειρο προσωπικό θα μπορέσει μετά από εξέταση να εντοπίσει το πρόβλημα σας και να σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις σε αυτό.

trix

Η ισορροπία του τριχωτού διαταράσσεται λόγω του έντονου στρες που προκαλείται από τη ρύπανση, το άγχος, τις ορμονικές ή διατροφικές διαταραχές και άλλους παράγοντες.

Η νέα θεραπεία Spécifique κατά της τριχόπτωσης που μπορείτε να βρείτε στο «NANA HAIR SALON» αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την τριχόπτωση και την αραίωση, ενισχύοντας την πυκνότητα, για μαλλιά πιο δυνατά από τη ρίζα.

trix

Επανόρθωση. Πρόληψη. Προστασία.

L-Καρνοσίνη, Βιταμινη Ε και Εκχύλισμα Μορίνγκα: η Kérastase παρουσιάζει το νέο Σύμπλεγμα ΑΟΧ, συνδυάζοντας τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά ενεργά συστατικά με τα πλέον προηγμένα μόρια, για την προστασία του τριχωτού από τα προβλήματα που προκαλεί το στρες.

trix

Ανακαλύψτε τη σειρά πρόληψης της τριχόπτωσης, που ενεργοποιεί την πυκνότητα και ενδυναμώνει την τρίχα. Με τη βοήθεια του Aminexil, ενός συστατικού με κλινικά αποδεδειγμένη* αποτελεσματικότητα, που μειώνει την απώλεια των μαλλιών μέσα σε μία μόνο εβδομάδα**, η σειρά αυτή ενεργοποιεί τους νέους θύλακες κάνοντας τα μαλλιά πιο δυνατά. Τα μαλλιά γίνονται πιο ανθεκτικά, το χτένισμα γίνεται πιο εύκολο. Τα μαλλιά ανακτούν τον όγκο, τη λάμψη και την ελαστικότητά τους. Δεν αφήνει λιπαρότητα.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ Ανακαλύψτε τη θεραπεία Spécifique κατά της τριχόπτωσης

Η σειρά Spécifique της Kérastase δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής όπως ευαισθησία, κνησμό, πιτυρίδα, τριχόπτωση, και λιπαρότητα.

Τα προϊόντα της συλλογής αναπτύχθηκαν ως θεραπεία για τις παθήσεις αυτές, ώστε το τριχωτό να ανακτήσει την ισορροπία του.

Μια επαγγελματική διάγνωση στο κομμωτήριο θα εντοπίσει τις ανάγκες του τριχωτού.

Σύμφωνα με αυτή τη διάγνωση, και με βάση τη σειρά Spécifique, θα επιλεχθεί το κατάλληλο πρόγραμμα 3 σταδίων για το σπίτι, ώστε τα μαλλιά να ξαναγίνουν όμορφα και υγιή.