Κυριακή, Μαϊος 19, 2024
Follow Us

kesΤα όμορφα μαλλιά ξεκινούν από ένα υγιές τριχωτό. Το Fusio Scrub της KERASTASE, η νέα τελετουργία εντατικού καθαρισμού που ενισχύεται με τη δύναμη των αιθέριων ελαίων, τονώνει το τριχωτό και τα μαλλιά που αναπτύσσονται σε αυτό και μπορείτε να την απολαύσετε στο NANA HAIR SALON.

Φροντίστε το Τριχωτό σας

Η υγεία του τριχωτού είναι το πρώτο βήμα για λαμπερά μαλλιά. Είναι αλήθεια! Να θυμάστε, το τριχωτό είναι προέκταση της επιδερμίδας μας: ζει δίπλα ακριβώς στην ευαίσθητη, εκφραστική επιδερμίδα του προσώπου. Είναι τα θεμέλια των μαλλιών και η πρώτη γραμμή άμυνας του κεφαλιού ενάντια στον έξω κόσμο. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να το βοηθούμε να διατηρεί τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα του –αυτό είναι το κλειδί για πανέμορφα μαλλιά.

Το Fusio Scrub είναι μια τελετουργία για το τριχωτό, εμπνευσμένη από την περιποίηση της επιδερμίδας. Αυτή η υπηρεσία στο κομμωτήριο προσφέρει βαθύ καθαρισμό και αναζωογόνηση απαλλάσσοντας το τριχωτό και τα μαλλιά από τους συσσωρευμένους ρύπους. Τα μαλλιά μένουν ανάλαφρα, αέρινα, με όγκο στις ρίζες, και περισσότερη λάμψη. Και ταυτόχρονα, ο νους αποφορτίζεται από τις έγνοιες της καθημερινότητες, αντικρίζοντας τον κόσμο με φρέσκια ματιά!

Εξατομικευμένη Περιποίηση

Αφού αξιολογήσει το τριχωτό και τα μαλλιά σας, το προσωπικό του ΝΑΝΑ HAIR SALON θα επιλέξει την ιδανική τελετουργία Fusio Scrub για εσάς.

Δύο Συνθέσεις Scrub

Το πρώτο βήμα είναι ο βαθύς καθαρισμός του τριχωτού

ker

Τόνωση-SCRUB ENERGISANT

Το αναζωογονητικό Scrub Energisant είναι ένα scrub με θαλασσινό αλάτι, σχεδιασμένο για το λιπαρό τριχωτό. Συνδυάζοντας τη λουλουδένια φρεσκάδα με τις δροσερές υδάτινες νότες, εξασφαλίζει πλήρη αναζωογόνηση.

ker

Καταπράυνση-SCRUB APAISANT

Ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο τριχωτό, το Scrub Apaisant είναι ένα καταπραϋντικό τζελ scrub που περιέχει σπόρους jojoba και φλοιό πορτοκαλιού. Το άρωμά του συνδυάζει τις αναζωογονητικές νότες εσπεριδοειδών με τις σκοτεινές νότες μόσχου του κεχριμπαριού, για καταπραϋντική επίδραση.

ker

ΜΕΝΤΑ: ΞΥΠΝΑ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ

ker

ΣΑΝΤΑΛΟΞΥΛΟ: ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΕΙ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

ker

ΤΖΙΝΤΖΕΡ: ΤΟΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Το Πρόγραμμα Fusio Scrub:

Το Fusio Scrub της Kérastase είναι σχεδιασμένο να καθαρίζει σε βάθος το τριχωτό και τα μαλλιά από τα ρυπογόνα σωματίδια και το σμήγμα. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε το Scrub μία φορά την εβδομάδα, και να συνεχίζετε πάντοτε με μια θεραπεία στα μήκη και στις άκρες. Στο NANA HAIR SALON κάνουμε διάγνωση στα μαλλιά σας, και ανακαλύπτουμε το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς.