Σάββατο, Μαϊος 04, 2024
Follow Us

arabΜε καθημερινό μέλημα τη συνέπεια και τη φροντίδα των πελατών μας, δημιουργήσαμε ένα ευχάριστο και καλαίσθητο χώρο, που εμπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας.

Στα Μικρoβιολογικά -Διαγνωστικά Εργαστήρια Bioanalysis net σε Νάουσα και Αγγελοχώρι τα τμήματα είναι πλήρως εξοπλισμένα, και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό -Παραιατρικό Προσωπικό μας υπηρετεί με ποιότητα την Υγεία.

Κατανοώντας απόλυτα το άγχος και την ένταση της εποχής λόγω έλλειψης χρόνου, καθώς και την αναγκαιότητα για πρόληψη ή και αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, το κέντρο μας στέκεται δίπλα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,τόσο στον χώρο διαμονής, όσο και στον εργασιακό σας χώρο.
Η δυσκολία πολλών ανθρώπων με προβλήματα μετακίνησης (άτομα με ειδικές ανάγκες ΑΜΕΑ, ηλικιωμένοι, μητέρες με μωρά) είναι αντιληπτή.

Τα Μικροβιολογικά -Διαγνωστικά Εργαστήρια Bioanalysis net με στόχο την άψογη εξυπηρέτησή σας, καλύπτοντας μια μεγάλη ακτίνα περιοχών σε όλο τον Δήμο Νάουσας, όπου βρίσκονται, αναλαμβάνουν την κατ’ οίκον αιμοληψία στον χώρο σας, για την δική σας διευκόλυνση, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Μπορούμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ να εκτελέσουμε κατ΄οίκον αιμοληψία για όλους όσους έχουν ανάγκη τις ιατρικές μας υπηρεσίες.

Η Κατ οίκον αιμοληψία γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. Μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο μας, στο 2332020280 στην Νάουσα ή στο 2332047538 στο Αγγελοχώρι, καθημερινά για να μας ενημερώσετε για την ημέρα που χρειάζεται να γίνει η αιμοληψία.

Η Γραμματεία μας, θα σας ενημερώσει για την ώρα της λήψης, που θα γίνει στο χώρο σας, για την προετοιμασία των εξετάσεων που θα έχετε να πραγματοποιήσετε, και θα κρατήσει τα προσωπικά στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση που θα γίνει η αιμοληψία και Τηλέφωνο επικοινωνίας).

Στο χώρο σας μπορούν να γίνουν περισσότερες από μια λήψεις, αρκεί να μας έχετε ενημερώσει, έγκαιρα, για τον αριθμό των ατόμων που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε.
Τονίζουμε πώς είναι δωρεάν η λήψη του αίματος, και το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι οι εξετάσεις, τις οποίες, ο θεράπων Ιατρό σας, σας έχει παραπέμψει να εκτελέσετε, είτε σας τις έχει γράψει σε παραπεμπτικό με τον ΕΟΠΥΥ, είτε ιδιωτικά.

Εγγυόμαστε για την ασφάλεια της αιμοληψίας στο χώρο σας, για την ασφαλή μεταφορά των δειγμάτων σας, και την ποιοτική εκτέλεση των εξετάσεων στα Διαγνωστικά Εργαστήρια Βioanalysis net

Τα Μικροβιολογικά Διαγνωστικά Εργαστήρια Bioanalysis net, κατανοούν τις ανάγκες σας, υπηρετούν με ευσυνειδησία την υγεία, στέκονται, βρίσκονται, και έρχονται κοντά σας
Bioanalysis net
Στέλλα Ι.Αραμπατζή MD, MSc
Ιατρός Βιοπαθολόγος-Μικροβιολόγος
Υποψήφιος Διδάκτορας Α.Π.Θ
Μ.Δ.Σ «Βιολογική Ανθρωπολογία: Υγεία, Νόσος και Φυσική Επιλογή» Α.Π.Θ
Μ.Δ.Σ <<Νανοεπιστήμες & Νανοτεχνολογία>> Α.Π.Θ
ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΘΕΙΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΛΩΖΑΝΗ
GHUV/Centre Hospitalier Universitaire Vaudois, Lausanne
Ιατρείο Νάουσας
Β Πάροδος Ζαφειράκη 5
233202080
Ιατρείο Αγγελοχωρίου
Λεωφ Ειρήνης (εναντι φαρμακείου Κωστίκα)
τηλεφωνο επικ 2332047538
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
κιν 694894801