Παρασκευή, Μαϊος 17, 2024
Follow Us

girΛίγες ημέρες έμειναν για την μεγαλύτερη γιορτή της αγάπης και της προσφοράς.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το «NANA HAIR SALON» δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει τις υπηρεσίες του αλλά κυρίως την μεγάλη του αγκαλιά στα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Έτσι το απόγευμα της Τετάρτης τα μέλη του «NANA HAIR SALON» επισκέφθηκαν το γηροκομείο Νάουσας, όπου και σε συνεργασία με το προσωπικό προσέφεραν υπηρεσίες καλλωπισμού αλλά κυρίως στιγμές χαράς στους φιλοξενούμενους υπερήλικες.


Σε μια περίοδο που η ανάγκη για προσφορά και αλληλεγγύη μεγαλώνει το «NANA HAIR SALON» βοήθησε από το δικό του μετερίζι την εξαιρετική προσπάθεια που κάνει το γηροκομείο Νάουσας, στην φροντίδα αλλά και την καθημερινότητα των ηλικιωμένων.


Η προϊσταμένη του γηροκομείου Νάουσας Αλέκα Σαντικογλου, το προσωπικό αλλά και οι φιλοξενούμενοι αυτού «άνοιξαν την μεγάλη τους αγκαλιά» και υποδέχτηκαν με χαρά την επίσκεψη της Νανάς Σίνου και του προσωπικού του «NANA HAIR SALON».


Το «NANA HAIR SALON» θα ήθελε να ευχαριστήσει το γηροκομείο Νάουσας για την σπουδαία υπηρεσία που προσφέρει στα άτομα της τρίτης ηλικίας και την ζεστή υποδοχή που είχε για ακόμη χρονιά.

Δες ακόμα: ΝΑΝΑ HAIR SALON