Κυριακή, Μαϊος 05, 2024
Follow Us

genΗ τριχόπτωση είναι μια κατάσταση που σε κάνει να νιώθεις στεναχωρημένη και σίγουρα ανήσυχη. Οι λόγοι που βλέπεις την βούρτσα σου γεμάτη τρίχες ποικίλλουν (εγκυμοσύνη, διαίτα, συχνό λούσιμο, στρες κ.α). Μην ανησυχείς γιατί σύμφωνα με έρευνες 7 στις 10 γυναίκες παρουσιάζουν τριχόπτωση κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Τα προϊόντα για την τριχόπτωση σήμερα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες περιποίηση για ενδυνάμωση της τρίχας ή θεραπεία για αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Θα πρέπει να χωρίσουμε την τριχόπτωση σε 2 τύπους: 1) από το σπάσιμο της τρίχας (καθημερινή καταπόνηση από βούρτσισμα, θερμότητα, ρύπανση) και 2) από τις αδύναμες ρίζες (επιρροή από βιολογικούς παράγοντες όπως στρες, ορμόνες και διατροφή.


Την λύση στο πρόβλημα έρχεται να δώσει η Kérastase με την νέα της σειρά GENESIS που σύντομα θα μπορέσεις να βρεις στο ΝΑΝΑ HAIR SALON, με φυσικά κύτταρα Εντελβάις και ρίζα Τζίντζερ που κάνει την τρίχα πιο δυνατή και παράλληλα την συγκρατεί με έρευνες να παρουσιάζουν -84% μείωση της τριχόπτωσης.

Η νέα σειρά βασίζεται σε ένα ισχυρό σύμπλοκο: α) την ρίζα τζίντζερ που ενισχύει την μικροκυκλοφορία οδηγώντας στη δημιουργία υγιών, δυνατών μαλλιών και κρατά το τριχωτό υγιές β) τα βλαστοκύτταρα Εντελβαϊς που θωρακίζουν και ενυδατώνουν προλαμβάνοντας την φθορά και μειώνουν την τριχόπτωση από το σπάσιμο και γ) το Aminexil 1,5% που διασφαλίζει την υγιή κυκλοφορία, διατηρώντας τον βολβό της τρίχας υγιή, ενεργό και δυνατό, μειώνοντας την τριχόπτωση από την ρίζα.


Το ταξίδι GENESIS ξεκινά στο  ΝΑΝΑ HAIR SALON όπου γίνεται λούσιμο με το σαμπουάν Bain Hydra Fortifiant (Λεπτά/Λιπαρά μαλλιά) ή Bain Νutri Fortifiant (Χονδρά/ξηρά μαλλιά) και χρησιμοποιείται η  σκόνη για αποτοξίνωση και όγκο. Έπειτα χρησιμοποιείται η αμπούλα για όγκο και το booster για όγκο. Τελειώνοντας χρησιμοποιούμε το serum και το θερμοπροστατευτικό και δυναμωτικό spray.


Η θεραπεία συνεχίζεται και στο σπίτι με την χρήση των σαμπουάν, conditioner, μάσκα, serum, θερμοπροστατευτικού και αμπούλας για να δεις άμεσα αποτελέσματα.

Σύντομα στο NANA HAIR SALON