Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us

robΈπειτα από την άκρως επιτυχημένη ολοκλήρωση του 1ου κύκλου σπουδών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του ΠΑ.ΜΑΚ στη Νάουσα, η Ακαδημία Ρομποτικής προχωρά δυναμικά στον 2ο κύκλο σπουδών στο οποίο αναμένεται η εξέλιξη του επιπέδου των εγγεγραμμένων σπουδαστών της, ξεκινώντας την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, η Ακαδημία Ρομποτικής δημιουργεί ΝΕΑ τμήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για όσα παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών δεν κατάφεραν να κλείσουν τη θέση τους στα τμήματα του Οκτωβρίου.

Η Ακαδημία Ρομποτικής Νάουσας, με την εμφάνισή της τον περασμένο Οκτώβριο, αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για τον κόσμο της Νάουσας, φέρνοντας  στην πόλη (με τη βοήθεια και στήριξη του Δήμου) μια σύγχρονη και καινοτόμο εκπαιδευτική δραστηριότητα, την Εκπαιδευτική Ρομποτική. Η Ακαδημία Ρομποτικής “αγκαλιάστηκε” από παιδιά και γονείς της Νάουσας (και των γειτονικών πόλεων!) δείχνοντας τεράστιο ενδιαφέρον και συμμετοχή, η οποία βοήθησε στην εγκαθίδρυση της με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον των σπουδαστών της.

Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα Ρομποτικής θα πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 5/02 έως και την Παρασκευή 23/02, καθημερινά 17.00 - 19.00 στα γραφεία της Ακαδημίας στον πολυχώρο του ΕΡΙΑ (1ος όροφος).

Τηλ Επικοινωνίας: 6979941451

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Νάουσα, ακολουθήστε την επίσημη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/akadimiarobotikisnaousas/