Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των παίδων του μπασκετικού Ζαφειράκη Νάουσας για το final four

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προπονήσεις των νεαρών ταλαντούχων αθλητών που μπασκετικού Ζαφειράκη Νάουσας.

koskar

Η ομάδα των παίδων που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της συνεχίζει υπό την καθοδήγηση των προπονητών του τμήματος την προετοιμασία της για το final four της κατηγορίας της. Στο final four που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούνιο (πιθανώς 27-28 Ιουνίου) θα συμμετάσχουν ο Ζαφειράκης Νάουσας, ο Πιερικός και ο Άθλος, ενώ το τελευταίο εισιτήριο θα διεκδικήσουν  ο Φίλιππος, η Σκύδρα, η  ΑΓΕΠ, και τα Γιαννιτσά σε παιχνίδια που θα γίνουν στη Νάουσα.

Η ομάδα παίδων του Ζαφειράκη που αποτελείται από 19 νεαρούς ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές εντυπωσιάζει με την παρουσία της, καθώς μετρά το αήττητο 32 αγώνων ως mini, παμπαίδες και παίδες. Η προετοιμασία κυλά ομαλά και δίχως τραυματισμούς  με την ομάδα του Θανάση Πουρλίδα, να είναι ιδιαίτερα δεμένη χάρη στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται διαχρονικά στα τμήματα υποδομής του basket.

Οι ελπίδες για διάκριση στο final four είναι πολλές αλλά το σημαντικότερο όλων είναι πως τα παιδιά απολαμβάνουν το παιχνίδι και διαμορφώνουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα τους μέσα από τις αξίες αυτού.