Σάββατο, Μαϊος 04, 2024
Follow Us
NAOUSSA TAEKWON-DO: ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

Για τέταρτο συνεχόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το Taekwon-do της Νάουσας ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης πετυχαίνοντας τεράστιες διακρίσεις.

Η διοργάνωση διεξήχθη από 17 έως 21 Απριλίου στην πόλη Koper της Σλοβενίας, στο πανέμορφο κλειστό «Arena Bonifika» και σ’ αυτήν συμμετείχαν σχεδόν 800 αθλητές από 33 χώρες.

Το Taekwon-do της Νάουσας συμμετείχε στη διοργάνωση με δύο αθλητές οι οποίοι με την απόδοση τους ξανακατέκτησαν την Ευρώπη, τιμώντας το εθνόσημο και την πόλη μας. Η Καρυπίδου Βάλια, στην πρώτη ευρωπαϊκή της εμφάνιση και στην ηλικιακή κατηγορία των Νεανίδων, κατέκτησε τρία μετάλλια, δύο χρυσά (ομαδικά τουλ, ομαδικές ειδικές τεχνικές) και ένα χάλκινο στα ατομικά τουλ 2 DAN. Μεγάλη εμφάνιση από τον προπονητή του Συλλόγου Δημητριάδη Παναγιώτη ο οποίος στην κατηγορία των Βετεράνων κατέκτησε συνολικά πέντε μετάλλια, ένα χρυσό στα ατομικά τουλ 6 DAN (τέταρτο συνεχόμενο), τρία ασημένια (ατομικά sparring -73 kgr., ομαδικά sparring & ομαδικά τουλ) και ένα χάλκινο στις ομαδικές δοκιμές δύναμης, κερδίζοντας για μια ακόμη χρονιά την αναγνώριση και τον σεβασμό από συναθλητές και ξένους αντιπάλους. Η Ελλάδα κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την 1η θέση στην Γενική Κατάταξη, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μία από τις κορυφαίες δυνάμεις στο χώρο του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Taekwon-do.