Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
Με αισιοδοξία ξεκίνησε προετοιμασία της ομάδας του ΦΑΣ Νάουσα

Με πολλή όρεξη για δουλειά ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του ΦΑΣ Νάουσα, υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Κερλίδη και των συνεργατών του, κυρίων Κοτζιάμπαση, Πέιου και Κασαπίδη.

mpater

Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές δίνουν καθημερινά το παρόν στις προπονήσεις και διάχυτη είναι η αισιοδοξία για μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.  

Διοίκηση και προπονητής, με την εγνωσμένη εμπειρία του, είναι δίπλα στους παίκτες σε ό,τι χρειαστούν, θέτοντας όλοι μαζί τους στόχους για την επόμενη περίοδο, που, απ’ ό,τι φαίνεται, θα ξεκινήσει μετά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου, ή, τουλάχιστον εκείνο το διάστημα. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και θα γίνει προσπάθεια αυτό να φανεί και στο γήπεδο.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να δυναμώσει η ομάδα και μ' ένα γεμάτο ρόστερ να καταφέρει να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα, ακόμα και να πρωταγωνιστήσει. Στον ΦΑΣ Νάουσα, που, μετά από μια δύσκολη φάση, επιθυμεί να επιστρέψει στις επιτυχίες, επανήλθαν οι Αργυρίου, Μπιγκάνος, Βακαλίδης, Παπαδόπουλος, Λαφάρας κ.ά.

Μεγάλη προσπάθεια γίνεται και για τη διατήρηση του - μόνιμου πλέον - χορτοτάπητα, που δεν είναι και στα... καλύτερά του, αφού χρονολογείται από το 1986! Χθες Τρίτη ο αγωνιστικός χώρος κουρεύτηκε και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για να είναι έτοιμος τόσο για τις προπονήσεις, όσο και για να φιλοξενήσει τους αγώνες της νέας περιόδου.

bekar