Σάββατο, Μαϊος 18, 2024
Follow Us

lenΣτις 22/10/2017 στην Αρχαία Ολυμπία, στις εκδηλώσεις για την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018 έγινε η πρώτη επίσημη Παγκόσμια Παρουσίαση του Soundtrack for the Olympic Flame 2018.

Έξι Έλληνες σύγχρονοι δημιουργοί, οι Αρετή Κοκκίνου, Δημήτρης Λέκκας, Μάρθα Μεναχέμ, Θάνος Μπένος, Φίλιππος Περιστέρης και  η δική μας Λένα Σερδαρίδου αφιέρωσαν τις μουσικές τους στην Ολυμπιακή Φλόγα τις παρέδωσαν στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας σε μία μαγευτική μουσική βραδιά, γεμάτη συγκίνηση ενώ στην συνέχεια ακούστηκαν ζωντανά έργα κορυφαίων Ελλήνων συνθετών.

len

lenΕυχαριστήριο σημείωμα Λένας Σερδαρίδου

Η ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ - GREEK ART UNION και εγώ προσωπικά ως υπεύθυνη των τμημάτων μουσικής, θεάτρου, ποίησης ευχαριστώ θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί άψογα η μουσική βραδιά στις 22/10/2017 στην Αρχαία Ολυμπία, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στην Ν.Κορέα το 2018.

Αυτοί είναι:

Η αγαπημένη μας Γεωργία Καραχάλιου που εμπνεύστηκε και διοργάνωσε την Διεθνή Έκθεση Ζωγραφικής με τίτλο «Ειρήνη, Φιλία και Ευγενής Άμιλλα της Ιδέας των Ολυμπιακών Αγώνων».

Οι πέντε σύγχρονοι Έλληνες δημιουργοί συνθέτες που μαζί δημιουργήσαμε το Soundtrack for the Olympic Flame 2018, Αρετή Κοκκίνου, Δημήτρης Λέκκας, Μάρθα Μεναχέμ, Θάνος Μπένος, Φίλιππος Περιστέρης και φυσικά εγώ.

len

Η Στέλλα Χαβιαροπούλου για το εξώφυλλο του cd Soyndrack.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον μαέστρο μας Θάνο Μπένο, ο οποίος με συνόδεψε στο πιάνο σε μια βραδιά μαγική.

Το Βιβλίο «Απόσταγμα είναι οι στιγμές μου» και την δημιουργό του Μαρία Αγιαννίδου που μας συνόδεψε.

Ο επίσημος φωτογράφος μας στην Ένωση Τεχνών Ελλάδος Ανδρέας Μεσσημέρης.

len

Οι Χογηγοί Επικοινωνίας, Art Magazino, Παναγιώτης Πετρόπουλος και Γιώργος Λιναρίτης, η Ert Open και η Θέλμα Καραγιάννη "Στις μουσικής τα αρώματα».

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας που μας πρόσφερε τις πλέον ιδανικές συνθήκες και τον τεχνικό εξοπλισμό.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλόξενους πολίτες της Αρχαίας Ολυμπίας που μας αγκάλιασαν και μας έκαναν να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας με την αγάπη και το χαμόγελο τους.

ΖΗΣΑΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!