Σάββατο, Μαϊος 18, 2024
Follow Us

eosΣτην απόφαση να παραχωρήσει την χρήση καταφυγίων στο Χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια στον ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ για 30 χρόνια προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας.

Στο δημοτικό συμβούλιο τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βελής Νίκος.

Σύμφωνα με την απόφαση:

Παραχωρείται για 30 έτη το «μικρό» καταφύγιο με την επωνυμία “Μιχάλης Ξανθίδης” (καταφύγιο πίσω από τα εκδοτήρια εισιτηρίων), αποκλειστικά για την κάλυψη των αθλητικών αναγκών του συλλόγου χωρίς να παρέχεται στον ΕΟΣ Νάουσας η δυνατότητα οποιασδήποτε παραχώρησης αυτού σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο για οποιαδήποτε αιτία. Στο εν λόγω καταφύγιο υφίσταται κατάστημα εμβαδού 80 τ.μ. περίπου, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του καταφυγίου και το οποίο δύναται να το εκμισθώνει ο ΕΟΣ Νάουσας, μόνο ως κατάστημα ειδών χιονοδρομίας και δραστηριότητες βουνού και σχολής σκι, αποκλειόμενης κάθε είδους άλλης χρήσης (π.χ. κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κλπ).

Παραχωρούνται για 30 έτη οι εξής χώροι στο ονομαζόμενο “Μεγάλο καταφύγιο - ΕΟΣ Νάουσας” στην κορυφή της σημερινής πίστας με ονομασία “baby”- παιδική, ήτοι: α) 2 χώροι στον υπερυψωμένο ισόγειο όροφο αυτού, εβρισκόμενους αριστερά και δεξιά της εισόδου και του κεντρικού κλιμακοστασίου του καταφυγίου, οι οποίοι θα χρησιμοποιούνται ως εντευκτήριο του συλλόγου για τους αθλητές αυτού και εν γένει για την κάλυψη των αθλητικών αναγκών του συλλόγου, καθώς και β) οι ημιυπόγειοι χώροι κάτωθι του ισογείου ορόφου του μεγάλου καταφυγίου, για να χρησιμοποιούνται ως αποθήκη για τον εξοπλισμό του συλλόγου. Οι εν λόγω χώροι δύνανται να εκμισθωθούν με απόφαση του ΕΟΣ Νάουσας αποκλειστικά και μόνο στον ανάδοχο που θα προκύψει από τον διεθνή διαγωνισμό παραχώρησης του ΧΚ 3-5 Πηγάδια και με μίσθωμα το οποίο δεν θα υπερβαίνει ετησίως το 10% του ετησίου επιτευχθέντος μισθώματος του ρηθέντος διεθνούς διαγωνισμού. Ο κεντρικός χώρος εισόδου και το κλιμακοστάσιο του καταφυγίου θα είναι κοινόχρηστοι για τον ΕΟΣ Νάουσας και τον ανάδοχο εξασφαλίζοντας την ανεμπόδιστη διέλευση εκατέρου των χρηστών.

loft