Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us

momΉταν στα μέσα του 2013 όταν τέσσερα νεαρά δραστήρια κορίτσια αποφάσιζαν εν μέσω οικονομικής κρίσης να αναλάβουν δράση και να βοηθήσουν οικογένειες της Νάουσας που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα.

Δειλά στην αρχή όμως με τρομερή όρεξη για προσφορά και απέραντη αγάπη για τους γύρω τους στήθηκε ο mom in action με σκοπό να βοηθήσει όσο και με όποιον τρόπο μπορούσε την τοπική κοινωνία της Νάουσας.

Η προσπάθεια απέδωσε καρπούς και σύντομα άρχισε να συγκεντρώνει στο πλάι του δεκάδες εθελοντές που ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του, δίνοντας ένα χέρι βοηθείας στους συνανθρώπους μας, που τόσο το έχουν ανάγκη. Φέτος στην 5η Χριστουγεννιάτικη «Καραμελογιορτή» του mom in action στη Νάουσα η παρουσία του κόσμου ήταν συγκινητική καθώς γέμισε τον πολυχώρο πολιτισμού της Βέτλανς και βοήθησε ώστε ο σύλλογος να συγκεντρώσει χρήματα για τις καθημερινές ανάγκες των συντοπιτών μας.

Η προσπάθεια του mom in action σκορπά αισιοδοξία στη Νάουσα, καθώς στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε ο σύλλογος αποδεικνύει πως με κοινή προσπάθεια και στήριξη και η προσφορά μπορεί να κάνει θαύματα.