Κυριακή, Απρίλιος 28, 2024
Follow Us

tsaΠερήφανους έκαναν όλους τους Έλληνες για μια ακόμα φορά οι αθλητές της κολύμβησης που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μεξικού.

Αθλητές γεμάτοι δύναμη και θέληση που διαπρέπουν σε παγκόσμιο επίπεδο και σκορπούν χαμόγελα με τις αθλητικές τους επιδόσεις αλλά και την στάση ζωή τους.

Στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μεξικού δυο από τους αθλητές που διέπρεψαν, κατακτώντας την πρώτη και την Τρίτη θέση αντίστοιχα ήταν ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης χάρισε στην ελληνική κολύμβηση, το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μεξικού.

Ο αθλητής από την Αλεξανδρούπολη, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, πρώτευσε στα 100μ. πεταλούδα S9, το αγώνισμα που τον ανέδειξε χρυσό Παραολυμπιονίκη (με παραολυμπιακό ρεκόρ) στους Αγώνες του Ρίο 2016.

O Αντώνης Τσαπατάκης, όπως το 2015 στην Γλασκώβη, έτσι και στο Μεξικό βρέθηκε στο πόντιουμ των νικητών στα 100μ. πρόσθιο SB4.  Κατετάγη τρίτος με επίδοση 1:45.12 και έφτασε πλέον τα τέσσερα μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα.


Η Νάουσα  ενώνει τους δυο παγκόσμιους πρωταθλητές αφού κατά καιρούς και δυο έχουν δώσει το παρόν σε αυτήν, για να προετοιμαστούν στο εξαιρετικό δημοτικό κολυμβητήριο  και πλέον μετρούν πολλούς φίλους σε αυτήν.


Το δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας αποτελεί ένα από αξιολογότερα κολυμβητήρια της Ελλάδας και οι παρουσία παγκόσμιων πρωταθλητών σε αυτό, τόσο για αγώνες όσο και για προπονήσεις αναδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην λειτουργία αυτού.